ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Τους ξεγέλασε ο Πρωθυπουργός…ή ήταν οργανωμένο το έγκλημα;


Παρακολουθήσαμε τις τελευταίες ημέρες, με αποκορύφωμα την χθεσινή, να εκτυλίσσονται περίεργα γεγονότα συμφιλίωσης ανάμεσα στους κυρίους Παπανδρέου, Σαμαρά και Καρατζαφέρη.
Φυσικά επρόκειτο για το μείζον πολιτικό θέμα των ημερών, την οικονομία και την «επιβίωση» του έθνους από την εικονική οικονομική κρίση…! Σαν πρόθεση, των 2 ηγετών της δεξιάς πτέρυγας, σαφέστατα ήταν θετική. Δεν έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα να συμφωνούν εύκολα σε κάτι οι πολιτικοί μας, ακόμη και όταν κατά βάθος το ίδιο πράγμα θέλουν να εφαρμόσουν όταν θα έρθουν οι ίδιοι στην εξουσία…!
Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως η συναίνεση της δεξιάς πτέρυγας δεν ήταν προς το συμφέρον του Ελληνικού λαού…! Και εξηγούμαστε! Ο Πρωθυπουργός προχώρησε εσπευσμένα στην επανεκλογή του κ.Παπούλια, προφανώς για να περάσει νωρίτερα το νομοσχέδιο για την απόδοση ιθαγένειας και δικαιώματος ψήφου στους λαθρομετανάστες. Ζήτησε και συναίνεση από τους υπολοίπους και την πήρε εν λευκώ…!Μα κανένας από τους κυρίους Σαμαρά και Καρατζαφέρη δεν σκέφτηκε ότι ο Πρωθυπουργός ήθελε πρώτα να τελειώνει με το θέμα Παπούλια… και στη συνέχεια να φέρει το νομοσχέδιο για τους λαθρομετανάστες; Αν τα έκανε ανάποδα ο Πρωθυπουργός θα ήταν αναγκασμένοι και υποχρεωμένοι και οι 2 να τον σταματήσουν μέσω επανεκλογής Παπούλια! Φυσικά το μεγάλο βάρος πέφτει στον κ. Σαμαρά, τον ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ ταυτόχρονα ως ελαφρυντικό για τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ έχουμε το γεγονός ότι αυτό το σχέδιο ανατροπής του Παπανδρέου μέσω Παπούλια το είχε προτείνει στον κ.Σαμαρά αλλά αυτός δεν το δέχτηκε. Μια ημέρα λοιπόν μετά τα συναινετικά πανηγύρια και την επανεκλογή του κ. Παπούλια ο Πρωθυπουργός έτρεξε να καταθέσει το εθνοκτόνο νομοσχέδιο στη Βουλή! Δυστυχώς οι πληροφορίες που έλεγαν πως ο Πρόεδρος της Ν.Δ είχε θέσει «βέτο» σε Καλλικράτη, Γερμανικό μοντέλο, και απόδοση ιθαγένειας στους μετανάστες, για να συναινέσει αποδείχθηκαν μέσα σε μια ημέρα ψεύτικες. Ο κ. Σαμαράς, ο οποίος ήταν ο μόνος που πραγματικά είχε τη δυνατότητα να αναχαιτίσει τα σχέδια του Πρωθυπουργού, συναίνεσε εν λευκώ! Και εδώ τίθεται το ερώτημα και για τους 2 εκπροσώπους της δεξιάς αλλά κυρίως για τον κ. Σαμαρά; Είναι πιο έξυπνος ο Γιώργος και σας ξεγέλασε…ή μήπως είναι οργανωμένο το έγκλημα;..(( Λ ))..

Δεν υπάρχουν σχόλια: