ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Νίπτει τα χείρας της η Εκκλησία για το νόμο περί ιθαγένειας - ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΙΛΑΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΗΓΕΙΣΤΕ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ

ΠΟΣΑ ΣΑΣ ΕΤΑΞΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΙΟΥΔΕΣ-ΨΕΥΤΟΠΑΠΑΔΕΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ;

ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΜΕ 300 ΑΡΓΥΡΙΑ ΜΟΝΟ;

Με ανακοίνωσή της, η Ιερά Σύνοδος αναφέρει ότι αποτελεί αρμοδιότητα της Ελληνικής Πολιτείας, δια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, κατά τον λόγο του Χριστού «απόδοτε τα του Καίσαρος Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ». (σ.σ. Μην πιάνετε τον Θεό στο στόμα σας ΑΓΥΡΤΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ) Προσθέτει, όμως, ότι οι απόψεις των μητροπολιτών πρέπει να συνυπολογίζονται στα κρίσιμα θέματα, επειδή γνωρίζουν «τις επί μέρους εθνικές και κοινωνικές ευαισθησίες».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΔΙΣ, ο νόμος περί ιθαγένειας δεν ταυτίζεται απόλυτα με το μεταναστευτικό πρόβλημα. Γι’ αυτό, τονίζεται, «η Ελληνική Πολιτεία πρέπει να μελετήσει επισταμένως τις προϋποθέσεις, βάσει των οποίων θα χορηγείται η ελληνική ιθαγένεια».


«Συγχρόνως όμως», επισημαίνεται, «πρέπει να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα το μεταναστευτικό πρόβλημα, βάσει της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας, αλλά και της ευαισθησίας και της ιδιαιτερότητος ορισμένων περιοχών της Πατρίδος μας, και τις ενδεχόμενες κοινωνικές επιπτώσεις στο σύνολο του πληθυσμού».
«Οι κατά τόπους Μητροπολίτες, καίτοι βεβαίως δεν αμφισβητούν την νομοθετική αρμοδιότητα του Ελληνικού Κοινοβουλίου σε τέτοια ζητήματα, ούτε και την ιδιοποιούνται, έχουν αίσθηση της αποστολής τους ως Ποιμενάρχες. Γι’ αυτό αφενός μεν τηρούν τις εντολές του Χριστού για την αγάπη προς πάντας, αφετέρου δε γνωρίζουν και τις επί μέρους εθνικές και κοινωνικές ευαισθησίες, οπότε οι απόψεις τους πρέπει να συνυπολογίζονται για την αντιμετώπιση τέτοιων κρισίμων θεμάτων», καταλήγει η ΔΙΣ.
πηγή

Διαβάστε επίσης:

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΧΡΥΣΟ(ΣΑΤΑΝΟΑΝΘΕΛΛΗΝΟ)ΣΤΟΜΟΣ:ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ - ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΟΡΚΟ

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟ(ΣΑΤΑΝΟΑΝΘΕΛΛΗΝΟ)ΣΤΟΜΟΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Ο Ιερώνυμος στο υπουργικό συμβούλιο και ο ΣΥΡΙΖΑ μούγκα!

Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ!

"ΑΙΡΕΣΗ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ

ONE MAN SHOW! Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, Να ζητούν άδεια για να… μιλήσουν!
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ

ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ ΣΟΥ!!!

ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ "ΠΑΠΑΔΕΣ" ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΔΕΧΤΗΚΑΝ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: