ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΚΚΕ κατά Παναγιώτη Λιάκου για ένα χιουμοριστικό κείμενο.

Η ερώτηση είναι ''ΤΟ ΚΚΕ ΕΧΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ''; 
Απάντηση ....Ναι έχει όσο και ο Στάλιν όταν έστελνε τους αντικαθεστωτικούς στην Σιβηρία να σπάνε παγάκια.
Οπότε αγαπητέ Παναγιώτη όταν έρθει στην εξουσία η ''ΛΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ'' της Αλέκας είσαι σε περίοπτη θέση στην μαύρη λίστα.
Παραθέτουμε το εξαιρετικό κείμενο του Παναγιώτη Λιάκου.Διαβάστε και την απάντηση του Ριζοσπάστη εδω.
Χριστούγεννα στον Περισσό

Χριστός και Στάλιν συνωστίζονται στο Σπίτι του Λαού!

Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, λέει το ρητό, αλλά μπορεί όλες να σου λένε ψέματα. Εδώ βλέπουμε την Γενική Γραμματέα του ΚΚΕ κ. Αλέκα Παπαρήγα να ακούει χαμογελαστή κάτι που της λένε περίπου 14 άτομα. Έχει μεν τα χέρια σταυρωμένα υπακούοντας ασυναίσθητα στις σοβιετικές ντιρεκτίβες για επιφυλακτικότητα – ακόμα και σε στιγμές χαράς. Από την άλλη, όμως, το χαμόγελο είναι πλατύ, πλέριο, που θα 'λεγε κι ο Ορέστης Κολοζώφ. Ποια είναι....
η ομήγυρις με το ανοιχτό χρώμα στην κώμη και το ερυθρό στις γραβάτες; Ο Σύλλογος για τη Διάδοση της Χρήσης της Τρίχορδης Μπαλαλάικας; Συγγενείς βετεράνων της μεγάλης μάχης του Κουρσκ; Ο Όμιλος Μελέτης της Ποίησης του Βλαδίμηρου Μαγιακόφσκι; Λάθος! Πρόκειται για μέλη της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας που έψαλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην κ. Παπαρήγα, την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου. Θέαμα αν μη τι άλλο παράδοξο, διότι η κ. Παπαρήγα ως γνήσια οπαδός του μαρξισμού – λενινισμού πιστεύει στη γέννηση του Χριστού όσο πιστεύει στον κομμουνισμό ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος.

Κουραμπιέδες και επανάσταση

Ωστόσο, το γεγονός ότι το γραφείο Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ δεν εξέδωσε ανακοίνωση διάψευσης της γέννησης του Χριστού μπορεί να θεωρηθεί ως μια κίνηση αβροφροσύνης του Περισσού προς τις μάζες των πιστών. Οι πιο δύσπιστοι αναφορικά με τις προθέσεις του κόμματος της κ. Παπαρήγα θεωρούν ότι το ΚΚΕ απλά ανέβαλε για λίγες ημέρες τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα γενέθλια του Στάλιν ώστε να συνδυάσει τη θρησκευτική γιορτή με την πολιτική. Ο μεγάλος πατερούλης της Σοβιετικής Ένωσης γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου (κατ' άλλους στις 21 Δεκεμβρίου) του 1878. Οπότε, αν υπάρχει από την Κεντρική Επιτροπή πρόνοια για εξοικονόμηση πόρων του κόμματος, οι κομισάριοι κάλλιστα μπορούν να συνταιριάξουν τις δύο γιορτές σε μία. Παράπλευρο κέρδος στην υπόθεση είναι ότι αντί για σοκολατάκια Leonidas, τούρτες και φοντάν οι κομμουνιστές, αξιοποιώντας την λαϊκή παράδοση μπορούν να κερνάνε μελομακάρονα και κουραμπιέδες, που κοστίζουν φτηνότερα από τα μπουρζουάδικα γλυκίσματα.

Το κείμενο αυτό, την επομένη (29/12/2010), χαρακτηρίστηκε από τον Ριζοσπάστη (όργανο της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ) «αντιΚΚΕ προπαγάνδα»

ΠΗΓΗ:peripatris.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: