ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ

Καλημέρα Έλληνες…..
Η πρωθυπουργική μας μαριονέτα έκλεισε τις διακρατικές συμφωνίες με το εβραϊκό κράτος, αφού πρώτα θυσίασε ένα πολιτικό κόμμα, φυλάκισε τον αρχηγό και τους βουλευτές του και απειλεί τους ψηφοφόρους του, που αγγίζουν βάση των εκλογών τις 500.000…. που τώρα έχουν αυξηθεί, με φυλάκιση και διαπόμπευση.
timthumb.php
Στην Ελλάδα της «δημοκρατίας» (εδώ γελάμε…) μια ιδεολογία ή ένας πολιτικός χώρος γίνεται εγκληματική οργάνωση και αφού η μονοπωλιακή Α.Ε. δεξιά Ν.Δ. πιστεύει ότι θα πάρει τους ψήφους των τρομοκρατημένων από τις απειλές και τις «αποκαλύψεις» ψηφοφόρων της Χ.Α., σειρά θα έχουν και τα μαγαζιά της αριστεράς…. Και όχι δεν θα είναι το ΚΚΕ, παρόλο που έχει εκφράσει ανοιχτά, δημόσια, ότι επιθυμεί την ανατροπή της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας… Δεν θα είναι το ΚΚΕ γιατί το ΚΚΕ είναι κομματικό παιδί της δεξιάς Ν.Δ. ( η μεταπολιτευτική Ν.Δ. νομιμοποίησε το ΚΚΕ )  και από τότε όσο και να γαβγίζει στις κρίσιμες στιγμές έκανε τη δουλειά της Ν.Δ. (η πρώτη φορά που το ΚΚΕ επίσημα έλαβε μέρος σε κυβέρνηση ήταν από το κάλεσμα της δεξιάς Ν.Δ.- και ούρλιαζε ως βασιλικότερος του βασιλέως κατά του Ανδρέα Παπανδρέου για την παραπομπή του στο ειδικό δικαστήριο και τώρα λέει ακριβώς τα ίδια με τη Ν.Δ. εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ πρώην ΠΑΣΟΚ)….  Το επόμενο αριστερό μαγαζί που θα μπει στο καρφί θα είναι το πασοκοσυνασπισμένο μόρφωμα που μετά από χίλιες αλλαγές ονόματος, κατέληξε να λέγεται ΣΥΡΙΖΑ. Και όχι επειδή είναι ανατρεπτικό ή θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό από τη ΝΔούλα, αλλά για να κάτσει στη θέση που το αρμόζει και έτσι ο μεταπολιτευτικός δικομματισμός να έχει την σικ μορφή  -κυβέρνηση δεξιά και αντιπολίτευση αριστερά, με πολιτική μνημονίου και από τους δύο (ο κ. Τσίπρας ξεκίνησε με κατάργηση, το πήγε διαπραγμάτευση, ανακοίνωσε αναστολή και περιμένουμε αν βγει κυβέρνηση να μας φέρει νέο μνημόνιο – αριστερό γερμανικό ριζοσπαστικό μνημόνιο).
metapoliteusi
Έτσι η ιερή γερμανική μας δημοκρατία θα έχει ένα υπέροχο κοινοβουλευτικό κάδρο και όποιο εγκληματικό, σιχαμερό, προδοτικό σκουλήκι τολμήσει να αρνηθεί το μνημονιακό σύνταγμα, να προφέρει ότι είναι εθνικιστής, πατριώτης…. γενικά να πει αυτός ο συμμορίτης ότι είναι Έλληνας, θα φυλακίζεται ! Αφού πρώτα η ιερά εξέταση των τηλεπαραθύρων τον μαστιγώσει στα μάτια του λαού.  Έτσι μπαίνει σε εφαρμογή το νέο ιδιώνυμο, εφόσον για αρχή σου αφαιρέσανε το θρήσκευμα από τις ταυτότητες, σου γυμνώσανε τη γλώσσα, σου αλλοιώσανε την ιστορία, τώρα σου απαγορεύουν να λες ότι αγαπάς και μάχεσαι για την πατρίδα σου ενάντια στο μνημόνιο, επειδή θα σε βαφτίζουν «χρυσαυγίτη», θα μπουκάρουν στο σπίτι σου να δουν τι διαβάζεις και τι έχεις που δεν τους αρέσει, θα βγάζουν ότι κατέχεις ακόμη και πυρηνικό οπλοστάσιο, θα σε ξεφτιλίζουν δημοσίως χωρίς δίκη και θα σε βάζουν φυλακή για να είσαι παράδειγμα προς αποφυγή….    
kommata-logo
Καλωσήρθατε στη «δημοκρατία» της νέας δημοκρατίας….

prisoner-hands
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: