ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΗΝ "21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ";


Διατηρεί υψηλά τα ποσοστά της η Χρυσή Αυγή. Τι να σημαίνει αυτό; Ότι ο κόσμος αδιαφορεί που είναι εγκληματική οργάνωση ένα κοινοβουλευτικό κόμμα, και συνεχίζει να προτιμά τους Κασιδιάρηδες. Ότι ο κόσμος εκτιμά σαν αναξιόπιστες τις κατηγορίες ότι η Χρυσή Αυγή είναι πράγματι γκαγκστερική συμμορία.

Όπως και να ‘χει. Η σε βάρος των Μιχαλολιάκων οργανωμένη εκστρατεία κομμάτων και ΜΜΕ που δούλεψαν συντονισμένα, ορχηστρικά, όμως χωρίς μαέστρο, χωρίς καθοδηγητή, δεν απέδωσε. Και πιθανότατα η Χρυσή Αυγή να επανέλθει στα ποσοστά που είχε πριν φωτιστεί η εγκληματική της δράση.

Να ΄μαστε σοβαροί. Οι πάντες, κι αυτοί που ψήφισαν τους Παναγιώταρους, ήξεραν ποιοι είναι. Φασιστόμουτρα. Ναζιστές στο αίμα.

Είναι η αφέλεια να πεις ότι ο κόσμος δεν έχει πάρει πρέφα τι εστί Χρυσή Αυγή και άρχισε να ψυλλιάζεται όταν ο Βενιζέλος μίλησε για κόμμα εκτός συνταγματικού τόξου.

Ποιο ποσοστό θα πάρει ένα κόμμα σήμερα στην Ελλάδα αν μπουκάρει στην πιάτσα με την επωνυμία «21η Απριλίου», ρωτάω.

Ποιο ΜΜΕ τολμάει να παραγγείλει γκάλοπ στα ίσα, καθαρό, όχι κωλομπαρίστικο. Με σαφές το ερώτημα: Θα ψηφίζατε κόμμα χουντικό και νοσταλγικό της δικτατορίας; Ναι ή, όχι.

Μήπως ένα τέτοιο κόμμα θα έπαιρνε ποσοστά μεγαλύτερα της Χρυσής Αυγής. Γιατί; Επειδή η δημοκρατία της μεταπολίτευσης έφτιαξε φιλοχουντικό ακροατήριο μεγαλύτερο απ’ αυτό που υπήρχε στη χώρα μας πριν την 21η Απριλίου. Χαίρετε
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: