ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΟΧΟΣ Ο ΑΚΗΣ...ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Έκαψαν το... καμμένο χαρτί του Τσοχατζόπουλου.


Ένοχος για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος.

Ένοχοι για το ίδιο αδίκημα κρίθηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι, εκτός από τους κ. Παντελή Ζαχαριάδη και Σπύρο Χατζηνικολάου, που αθωώθηκαν.

Ειδικότερα, ένοχοι για το ίδιο αδίκημα κρίθηκαν οι: Βίκη Σταμάτη, Αρετή Τσοχατζοπούλου, Ευφρ. Λαμπροπούλου, Γιάννης Σμπώκος, Γιώργος Σαχπατζίδης, Αστέριος Οικονομίδης, Ταλίτα-Μαρία Τσεκούρα, Παναγιώτης Σταμάτης (αδελφός της Β.Σταμάτη), Νίκος Ζήγρας, Γκούντρουν Τσοχατζοπούλου, Κ.Αντωνιάδης, Φ.Αρβανίτης, Ν.Καρατζάς . Αυτή την ώρα ανακοινώνονται οι αποφάσεις για τους υπόλοιπους κατηγορουμένους, ενώ αύριο, Τρίτη, θα ανακοινωθούν οι ποινές.

Η εισήγηση των εισαγγελέων Γ. Αδειλίνη και Π. Παναγιωτόπουλου για την πολύκροτη υπόθεση είναι να κηρυχθούν ένοχοι οι κατηγορούμενοι, πλην δύο, για τους οποίους ζήτησαν απαλλαγή λόγω αμφιβολιών.
Και τώρα; Καθάρισε η ελληνική πολιτική σκηνή; Τιμωρήθηκε η διαφθορά; Ή μήπως απλά θα μπούν κάτω από το χαλί όλα τα υπόλοιπα σκάνδαλα; 
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: