ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΦΟΥ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΟΥΣ ΤΑ "ΠΗΡΕ" ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΟΠΛΑ.


Σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση χρηματισμού στο νοσοκομείο “Σωτηρία”, με... πρωταγωνιστή τον πρόεδρο του Σωματείου εργαζομένων.
Όλα άρχισαν όταν γνωστοποιήθηκε ότι θα γινόταν ένα Κέντρο Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών, μέσω του ΕΣΠΑ, ένα έργο 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Το έργο περιλάμβανε και ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα του “Σωτηρία” που θα γινόταν Κέντρο Βιομελέτης για τη Βιοϊσοδυναμία Γενόημων Φαρμάκων και Βιοτράπεζα Ιστών.


Την τελευταία εβδομάδα ο συνδικαλιστής (ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΣΚΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ) εργαζόμενος ζητούσε 50.000 ευρώ από τη διοικήτρια του νοσοκομείου, Μαρία Καρρά, για να μην προχωρήσουν οι εργαζόμενοι σε κινητοποιήσεις, λόγω της παροχής του κτιρίου.

Η κ. Καρρά απευθύνθηκε στην Ασφάλεια Αττικής, προσημείωσαν τα 50.000 ευρω και έτσι ο άνδρας πιάστηκε επ' αυτοφόρω την ώρα που τα παραλάμβανε.

Τη στιγμή που αντιλήφθηκε την παρουσία αστυνομικών και την επικείμενη σύλληψή του, επιτέθηκε στους αστυνομικούς και προσπάθησε να διαφύγει, χωρίς όμως να τα καταφέρει, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό.



Σε έρευνα στο σπίτι και το αυτοκίνητο του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: πιστόλι μάρκας WALTRO - Mod 85 τύπου compat , διαμετρήματος 9 m , με γεμιστήρα, δύο πτυσσόμενα μαχαίρια και ένα ζευγάρι χειροπέδες, σιδερένιο πτυσσόμενο γκλοπ, κυνηγετική καραμπίνα, μάρκας BERETTA 12 cal και μαγνητόφωνο καταγραφής ήχου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση, παράνομη οπλοκατοχή και αντίσταση.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: