ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.


Αυτός που ικανοποιείται σεξουαλικά με την κόρη του προκαλεί την κοινωνία όταν δημόσια κατηγορεί άλλον πατέρα για αιμομίκτη. Διπλό το έγκλημα του. Και επειδή με βία συνουσιάζεται με την θυγατέρα του και επειδή παριστάνει τον εισαγγελέα σ΄άλλον γονιό-τέρας.

Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή. Είναι. Ποιος το λέει; Η Δικαιοσύνη νομιμοποιείται να το πει. Όπως και κάθε κόμμα με λευκό ποινικό μητρώο.

Το ΠΑΣΟΚ πρώτο άνοιξε τη φάμπρικα ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση. Αν είναι δυνατόν. Μέχρι που σχίζεις το μαγιώ σου. Να βγάζει γλώσσα το περισσότερο διεφθαρμένο κόμμα στην πολιτική Ιστορία της Ελλάδος. Το συμμοριτικό κίνημα που ανέδειξε παικταράδες της αρπακτής και λειτούργησε μυητικά, διδασκαλικά στους νεοδημοκράτες υπουργούς.

Δεν έπεσε φρίκη και αηδία στο ΠΑΣΟΚ για τα σκάνδαλά που το βαρύνουν. Καμμία κατάρα για τους Κουτσόγιωργες και Τσοχατζόπουλους. Απλά, κρατήθηκαν οι αποστάσεις, για τα προσχήματα.

Είναι εγκληματική, παράνομη, γνήσια κακοποιός ενέργεια να γίνεται κάποιος επίορκος πολιτικός, ρωτάω. Είναι.Τότε, ξαναρωτάω, πώς να εξηγήσεις το φαινόμενο του ΠΑΣΟΚ, που εξέλιξε σε επιστήμη την αρπακτή, να τολμάει να χαρακτηρίζει σαν εγκληματική οργάνωση άλλο κόμμα, την συνάδελφο σε εγκληματικότητα Χρυσή Αυγή;

Και από κοντά ακολουθεί η ΝΔ, που επίσης τα έπαιρνε από την Siemens, το Νο2 κόμμα με την πλουσιώτερη πινακοθήκη απατεώνων σε βάρος του κοινωνικού συνόλου.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: