ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Μομφή στην κυβέρνηση για αποτροπή εθνικής μειοδοσίας..

ΤΗΝ ΩΡΑ που γράφονται αυτές οι αράδες ο έλληνας πρωθυπουργός βρίσκεται καθ’ οδό προς το Ερζερούμ της Τουρκίας για να παραστεί (!) στο παγκόσμιο συνέδριο των τούρκων διπλωματών, τον σκληρό πυρήνα του κεμαλικού κατεστημένου, νομιμοποιώντας έτσι ο «επίβουλος» και με την παρουσία του την επιθετική πολιτική των τούρκων και τα σχέδια του «νεοθωμανισμού» για Αιγαίο, Θράκη, Κύπρο και όχι μόνο.


Για την ιστορία θυμίζω ότι η Ερζερούμ είναι η πόλη από την οποία ο ιδρυτής της σύγχρονης Τουρκίας, Κεμάλ Ατατούρκ, ξεκίνησε το 1919 την πορεία του για την κατάληψη της εξουσίας και την σφαγή του ελληνισμού της Μικράς Ασίας.

Ο «νεοραγιάς» πρωθυπουργός της Ελλάδας με πρόσχημα την κατευθυνόμενη «οικονομική κρίση» που ο ίδιος διόγκωσε, προελαύνει στο επόμενο βήμα του καταστροφικού του σχεδίου, την παράδοση κυριαρχικών δικαιωμάτων και εθνικών πλουτοπαραγωγικών πηγών με την δρομολογημένη… «συνεκμετάλλευση» στον τουρκικό παράγοντα και σε άνομα παγκόσμια οικονομικά καρτέλ.

Αναποτελεσματική η αντιπολίτευση και οι κριτικές κορώνες …

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ δημιουργεί η χλιαρή έως και ανύπαρκτη αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης, μείζονος και ελάσσονος, τα οποία παγιδευμένα στα ψευδοδιλλήματα της «κρίσης», στο ευρωομόλογο και τις «μπουρδολογίες» Πάγκαλου, «επιτρέπουν» στον Παπανδρέου να παίζει χωρίς αντίπαλο … στη εξωτερική πολιτική και τα εθνικά θέματα.

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ φωτεινές εξαιρέσεις οι ελάχιστοι επώνυμοι συνέλληνες με πατριωτικές ευαισθησίες οι οποίοι προαναγγέλλουν τους κινδύνους και προειδοποιούν για τις αντεθνικές εξελίξεις αλλά σε «ώτα μη ακουόντων», το διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό, εκτός ελαχίστων, κωφεύει, τα ΜΜΕ της διαπλοκής πειθαρχώντας στη δοτή ατζέντα έχουν αποκλείσει από την θεματολογία τους τα εθνικά θέματα ενώ η δύσμοιρη ελληνική κοινωνία είναι αδύναμη, χωρίς φωτισμένη ηγεσία και πρωτοπορία, να αντιδράσει για τα εθνικά θέματα γιατί έχει αφεθεί αβοήθητη να αντιμετωπίζει την ανάλγητη συστημική λαίλαπα ενάντια στα εισοδήματα και το κοινωνικό κράτος.

ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ η κυβέρνηση ελέγχει πλήρως το ελληνικό πολιτικό σύστημα, τα ΜΜΕ ενώ παράλληλα με τους τρομοφοβικούς μηχανισμούς της έχει παραλύσει και τα αντανακλαστικά της ελληνικής κοινωνίας.

ΒΕΒΑΙΑ υπήρξαν και συνεχίζουν να υπάρχουν φωνές ελλήνων με πατριωτική συνείδηση καθώς και συλλογικότητες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας. Εκατοντάδες ανεξάρτητα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, ιστοσελίδες και ιστολόγια, κρατούν ψηλά στην επικαιρότητα τα εθνικά θέματα και τους κινδύνους που εγκυμονεί η διακυβέρνηση ΠΑΣΟΚ.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ όμως μεμονωμένες, ασύνδετες και αναποτελεσματικές, γιατί δεν είναι ικανές από μόνες τους να συγκρουσθούν μετωπικά και αποτελεσματικά με τον παχυδερμισμό των γενίτσαρων, της ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ ανατρέποντας τους σχεδιασμούς των διεθνών κερδοσκοπικών λόμπυ που βρίσκονται πίσω από αυτούς.

ΜΟΜΦΗ κατά της κυβερνητικής πολιτικής στα εθνικά θέματα

Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ των πατριωτικών δυνάμεων της κοινωνίας και του κοινοβουλίου σε ένα υπερκομματικό μπλοκ ενάντια στις ανθελληνικές μεθοδεύσεις αυτής της κυβέρνησης είναι το ζητούμενο.

Τα πολιτικά κόμματα της αντιπολίτευσης θα πρέπει να εξετάσουν σοβαρά το ενδεχόμενο συλλογικής πρότασης μομφής κατά της κυβερνητικής πολιτικής στα εθνικά θέματα και στους αδιαφανείς παρασκηνιακούς σχεδιασμούς, διότι έτσι είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ενεργοποιηθούν και τα αντανακλαστικά του «πατριωτικού ΠΑΣΟΚ», εάν υπάρχει τέτοιο, γεγονός που θα ανατρέψει τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς, θα διασφαλίσει τα κυριαρχικά δικαιώματα και θα διασώσει τις εθνικές πλουτοπαραγωγικές πηγές του αιγιακού αρχιπελάγους, ιερή παρακαταθήκη των επόμενων γενεών.

ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ηγεσίας, γνώσης, οράματος και βούλησης της αντιπολίτευσης το 2010 οδήγησαν την ελληνική οικονομία στην υποδούλωση και την ελληνική κοινωνία στην αποδόμηση. Η επανάληψη των ίδιων λαθών και παραλήψεων θα οδηγήσει τη χώρα στην απώλεια της εθνικής κυριαρχίας μαζί και την απώλεια των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών.

ΠΡΕΠΕΙ εδώ να πούμε ότι η εκμετάλλευση των όποιων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων του αιγιακού αρχιπελάγους, με όρους που θα υπηρετούν τα ελληνικά και μόνο συμφέροντα, προβάλλει σαν η μόνη ίσως ρεαλιστική λύση εξόδου από τον λαβύρινθο μου μας οδήγησε το διεφθαρμένο μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα μαζί και η αδιέξοδη ύποπτη… πολιτική της τελευταίας διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. ΠΗΓΗ:www.antikry.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: