ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Δεν ζωντανεύουν οι νεκροί…



Το Antinews τα μαθαίνει όλα.
Θα σας αποκαλύψει λοιπόν και την πολύ πεζή εξήγηση της ξεκούδουνης επίθεσης της Ντόρας και των «συμμάχων» στον Φαήλο.
Η μαντάμ συμμαθήτρια αυτοπροσώπως, ο Κοντογιάννης, που έτρεμε σαν το ψάρι την ημέρα που μιλούσε στην Βουλή κι «αυτομολούσε», κι ο Αυγενάκης, που έσπευσαν να αναγνωρίσουν τον εαυτό τους στο κείμενο του Φαήλου, είχαν κι έναν επιπρόσθετο πολύ συγκεκριμένο λόγο να έχουν ζοχάδες, εκτός από το να πλήξουν, όπως νόμιζαν τον Αντώνη.
Η μαντάμ, λοιπόν, μάθαμε ότι μόλις είχε πάρει στα χέρια της δημοσκόπηση που είχε παραγγείλει και η οποία της δίνει το ιλιγγιώδες ποσοστό του 1,3%. Ναι, τόσο ακριβώς.
Ακόμη κι αν το ΠΑΣΟΚ, στο οποίο τα «συμμαχόπουλα» προσφέρουν τόσες υπηρεσίες, βάλει ΦΠΑ στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων και τον διπλασιάσει, πάλι το 1,3 % δεν γίνεται 3%…
Οπότε καταλαβαίνετε τα νεύρα της κυρίας και των λοιπών, που καταλαβαίνουν ότι μπλέξανε άσχημα ακολουθώντας το «έχω νεύρα, κάνω κόμμα» εγχείρημα της φίλης του κυρ Μιχάλη.
Την απάντηση στις πολιτικές προοπτικές της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» τελικά την έχει δώσει η σπουδαία Χαρούλα Λαμπράκη στο all time classic:                      ΠΗΓΗ:www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: