ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΑΦΓΑΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟ ΛΑΟ


Καλώ τον περήφανο Ελληνικό λαό να τιμωρήσει τους δολοφόνους…
Θάνατος στους τρομοκράτες!
http://jumastorga.files.wordpress.com/2009/08/horca-3.jpg?w=353&h=230&h=230
…εμείς όμως θα πάρουμε εκδίκηση για το αίμα του αγοριού σου και το φως της κόρης σου.
Όσο και αν θέλουν οι “προστάτες” του παρακράτους να λογοκρίνουν τα οργισμένα του λόγια, αυτά ηχούν ως καμπάνες αφύπνισης στα αυτιά ενός λαού σε καταστολή. Μίας χώρας που από λίκνο Ελευθερίας, αγώνα και δικαιοσύνης έγινε άβουλη μάζα, έρμαιο του τρόμου. Ναι, αυτός ο τραγικός πατέρας, ο Αφγανός θυμίζει στους Έλληνες πια είναι η αυταξία τους και η καταγωγή τους:
«Από τον πατέρα μου είχα μάθει πολλά για την ελληνική ιστορία και κυρίως για τον Μέγα Αλέξανδρο που στο Αφγανιστάν το όνομά του είναι πολύ σημαντικό. Όταν μαζέψαμε τα λεφτά είπα στην οικογένειά μου πως θα πάμε να μείνουμε στην Ελλάδα. Ήθελα τα παιδιά μου να μάθουν τη γλώσσα και να ζήσουμε σε μια χώρα που θαυμάζαμε για τον πολιτισμό της. Δυστυχώς αφήσαμε πίσω μας τις βόμβες πιστεύοντας πως είχαμε σωθεί, αλλά ο θάνατος μάς παραμόνευε στην Αθήνα».
Ακόμη και τώρα που μέσω του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δίνεται στην οικογένεια η δυνατότητα να ταξιδέψει σε όποια χώρα επιθυμεί, ο Μοχάμεντ Νατζάφι δηλώνει πως θα παραμείνει στην Ελλάδα. «Μόνο που αυτή τη φορά θα έχω έναν λόγο παραπάνω, αφού εδώ θα είναι θαμμένος ο γιος μου».

Λόγια δυναμίτης. Όλη η προσφορά της Ελλάδας στην ανθρωπότητα σε δύο αράδες. Αυτή την προσφορά που οι ίδιοι οι Έλληνες έχουν απεμπολήσει για να κυλισθούν στο βούρκο της αυτιστικής ύπαρξης και της επίπλαστης ευμάρειας.
Ας γίνουν τα λόγια του σάλπισμα αφύπνισης. Ή θα υποκύψουμε στον τρόμο ή θα τον τσακίσουμε στον δρόμο!
Καμμία ανοχή. Βγάλτε τους τις κουκούλες, έστω και αν χρειαστεί να βγει και το κεφάλι.
Ναι, φίλε Μοχάμεντ Νατζάφι.
ΕΜΕΙΣ θα πάρουμε εκδίκηση για το αίμα του αγοριού σου και το φως της κόρης σου. Εμείς που τους επιτρέψαμε τόσα χρόνια να φυτρώσουν μέσα στην θαλπωρή των ΜΜ”Ε”, της εξουσίας, των επίορκων πολιτικών, των απατεώνων που ήθελαν το παρακράτος να σπέρνει τον τρόμο στους υπηκόους. Τους επιτρέψαμε ακόμα και να κάψουν τη Γη μας και να παραμένουν ατιμώρητοι…
ΕΜΕΙΣ, που τους επιτρέψαμε να σηκώσουν κεφάλι, τώρα ήρθε η ώρα να τους το κόψουμε!
Οι δηλώσεις του αναλυτικά εδώ και εδώ.                                                                          ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: