ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

ΛΗΣΤΕΙΕΣ... ΦΟΝΟΙ... ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ... ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΛΑ Η ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΟΥΚ... ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ

Δύο σοβαρά περιστατικά διασάλευσης της έννομης τάξης είχαμε τη νύχτα με συνολικό απολογισμό έναν απόστρατο αξιωματικό νεκρό και κατεστραμμένα τα γραφεία της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ στο Αιγάλεω και τρεις ληστείες σήμερα το πρωί.

Συγκεκριμένα, αιματηρή ένοπλη ληστεία με έναν νεκρό και μια γυναίκα τραυματισμένη έγινε στις 3.30 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα του 7ου ορόφου στην οδό Παρασκευοπούλου 125 στην Αθήνα.


Δύο άγνωστοι εισέβαλαν στο διαμέρισμα του ζευγαριού και μάλλον με τσεκούρι, τραυμάτισαν θανάσιμα τον άνδρα,ο οποίος ήταν απόστρατος του Στρατού, 60 ετών και ελαφρά τη γυναίκα του στο κεφάλι, άρπαξαν άγνωστα αντικείμενα και εξαφανίστηκαν.



Αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός με γκαζάκια εξερράγη στις 2.15 τα ξημερώματα στην είσοδο των γραφείων της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ στη διασταύρωση Κορυτσάς και Κωστή Παλαμά, στο Αιγάλεω.
Από την έκρηξη και την πυρκαγιά που ακολούθησε προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην πόρτα των γραφείων.

Τρία σούπερ μάρκετ στην Αττική βρέθηκαν χθες στο στόχαστρο ληστών. Ένας άγνωστος εισήλθε χθες περίπου στις 19:30 στο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας «ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ», το οποίο βρίσκεται επί της οδού Σολωμού 56 στη Μεταμόρφωση και με την απειλή όπλου, ακινητοποίησε το προσωπικό και αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό.

Την ίδια περίπου ώρα, με τον ίδιο τρόπο δύο κακοποιοί λήστεψαν το σούπερ μάρκετ «ΜΕΤΡΟ», επί της οδού Π. Ράλλη 76 στο Αιγάλεω. Και σε αυτήν την περίπτωση οι δράστες αφαίρεσαν αδιευκρίνιστο χρηματικό ποσό από τα ταμεία.

Η τρίτη ληστεία σημειώθηκε στο κατάστημα «DIA» επί της λεωφόρου Θηβών 86 στο Περιστέρι στις 20:50. Αψηφώντας ότι το σούπερ μάρκετ βρίσκεται σε πολυσύχναστο δρόμο δύο άγνωστοι με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από τα ταμεία άγνωστο ποσό.

Και στις τρεις περιπτώσεις οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.                                       ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: