ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ "ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ" ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΤΗΝ "ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ" ZOUGLA.GR;

Ηγείται στην Ενημέρωση η Zougla.gr
Είναι ένα ερώτημα που βασανίζει πολλούς (όπως και εμάς) που θεωρούμε ότι η Zougla.gr όπως και ο Μάκης Τριανταφυλόπουλος είναι στην κορυφή της αξιοπιστίας στον Ελληνικό δημοσιογραφικό χάρτη.
Πιστεύαμε ακράδαντα πως αυτή η φοβερή Εθνικοσοσιαλιστική τρομοκρατική οργάνωση θα προτιμούσε να αποστείλει την προκύρηξη της σε ένα Εθνικοσοσιαλιστικό Τρομοκρατικό σάιτ παρά σε ένα εχθρικό – αντιφασιστικό – αντιναζιστικό – αντεθνικοσοσιαλιστικό portal. Υπήρχε άλλωστε και ο κίνδυνος να μην το δημοσιεύσει η ιστοσελίδα Zougla.gr αφού στην ουσία διακινεί με αυτόν τον τρόπο τον Εθνικοσοσιαλιστικό τρομοκρατικό δηλητήριο.
Η αποστολή λοιπόν της προκήρυξης ίσως να οφείλεται στις κοινώς παραδεκτές – σχεδόν μεταφυσικές- ικανότητες του Μάκη Τριανταφυλόπουλου να προβλέπει και γιατί όχι, να καθορίζει το μέλλον!
Δεν είναι τυχαίο ότι τόσο χθες στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον Αντένα όσο και στο άρθρο του στη Ζούγκλα, με μία ξεχωριστή σιγουριά, προανήγγειλε στην ουσία την εμφάνιση αυτής της “Εθνικοσοσιαλιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης”.
Μετά από επισταμένη έρευνα λοιπόν, σε συνεργασία με ψυχιάτρους, ψυχολόγους, γραφολόγους, αστρολόγους και άλλους -λόγους, καταλήξαμε ότι ο συγγραφέας αυτής της Εθνικοσοσιαλιστικής Τρομοκρατικής Προκήρυξης έχει επηρεαστεί ανεπανόρθωτα από τα ιστορικά αντεθνικοσοσιαλιστικά άρθρα της Ζούγκλας. Έχει επηρεαστεί σε τέτοιο βαθμό που οι ομοιότητες γραφής έχουν περάσει στην ψυχοσύνθεση του, γεγονός που δε μπόρεσε να αποκρύψει ούτε στην περιβόητη προκήρυξη, σε βαθμό ιεροσυλίας για τα “πιστεύω” του!
Φαίνεται ότι η οργή του για τον αντεθνικοσοσιαλιστικό χαρακτήρα της Ζούγκλας τον έκανε να στείλει εκεί την προκήρυξη με ύφος φανερά επηρεασμένο από τον τρόπο γραφής των άρθρων αυτών. Σε λίγες ώρες λοιπόν, θα συμβάλλουμε και εμείς στην προσπάθεια καταπολέμησης της Εθνικοσοσιαλιστικής Τρομοκρατικής Τρομοκρατίας, σκιαγραφώντας το προφιλ του συγγραφέα της προκήρυξης. Μπορεί μάλιστα ο συγγραφέας να πρωταγωνιστή σε ένα αντιεθνικοσοσιαλιστικό άρθρο – σταθμό της Ζούγκλας, που περιγράφει έναν Εθνικοσοσιαλιστή τρομοκράτη σε τρόλλεϋ.
Αύριο λοιπόν τα σπουδαία.                                                                                                                     ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: