ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

"ΕΛΛΗΝΑΣ"ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ:ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ;ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ;


ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

Συγγνώμη για τα συνθήματα που ακούστηκαν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, στην Αθήνα, από ομάδα ένστολων του Λιμενικού Σώματος έσπευσε να ζητήσει ο πρέσβης της Ελλάδας στα Τίρανα Νικόλαος Πάζιος διαβεβαιώνοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση θα ερευνήσει εμπεριστατωμένα το περιστατικό και θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.
Αυτό αναφέρεται, μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του αλβανικού υπουργείου Εξωτερικών "ο πρέσβης κ. Πάζιος εξέφρασε στον κ. Μέτα (αντιπρόεδρο της αλβανικής κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών) τη λύπη του για το συμβάν και τον διαβεβαίωσε πως οι ελληνικές αρχές θα ερευνήσουν εμπεριστατωμένα το περιστατικό και θα τιμωρήσουν τους δράστες".
Το ξαναλέμε ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ...ΔΡΑΣΤΕΣ........
Λές και πρόκειται για τίποτα εγκληματίες και όχι ανθρώπους που ασχέτως ιδεολογίας έχουν επιλέξει να υπηρετούν την πατρίδα τους και όχι να την...κλέβουν.
Υποκρισία για άλλη μια φορά των "προοδευτικών" με την επιλεκτική ευαισθησία που τροφοδοτείται και απο τις "δημοκρατικές" φυλλάδες και τους τριπλοθεσίτες δημοσιογράφους.
Σε μια τέλεια συνεργασία με το φρούτο των ΜΚΟ που διαδήλωσαν κιόλας το Σάββατο έξω απο την ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα.
Ολοι αυτοί έβγαλαν αμέσως απόφαση...."Εγκληματίες" λοιπόν οι άνδρες των ΟΥΚ,"ρατσιστής" ο επικεφαλής του αποσπάσματος....."λάδι" όμως ο διορισμένος αρχηγός του Λιμενικού που διέταξε και ΕΔΕ για να τιμωρήσει τους άνδρες του φοβούμενος τον γκεμπελίσκο της κυβέρνησης υπουργό-αυτοκράτορα.
Που ήσασταν όμως όλοι εσείς όταν βασανιζόταν η μειονότητα απο τους Αλβανούς;
Που ήσασταν όταν φυλακίζονταν ο Δήμαρχος της Χειμμάρας και άλλα 6 άτομα επειδή τόλμησαν να αναρτήσουν την Ελληνική σημαία;
Που ήσασταν όταν με νόμο οι αλβανοί "δημοκράτες" "απαλλοτρίωναν" τις ελληνικές περιουσίες;
Που ήσασταν όταν μέχρι βόμβες έμπαιναν σε ορθόδοξες εκκλησίες;
ΠΟΥΘΕΝΑ.....
Οχι μόνο δεν στείλατε κανένα πρέσβη για να ζητήσει εξηγήσεις αλλά εγκαταλείψατε και την μειονότητα στην τύχη της.Το μόνο που κάνατε ήταν να κουβαλήσετε 1 εκατομμύριο Αλβανούς μεταξύ των οποίων και χιλιάδες εγκληματίες που τρέφονται και απο τους "ρατσιστές".
Υπομονή όμως η ώρα πλησιάζει "έχουν γνώσει οι φύλακες" και τότε θα μαζεύεται τα μπογαλάκια σας για να πάτε εκεί που σας αξίζει...στο διάολο.                                                                                 ΠΗΓΗ:protesilaos.blogspot.com          

Δεν υπάρχουν σχόλια: