ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

  Το άντρο των Σιωνιστών στην Ελλάδα, είναι Ν.Π.Δ.Δ. (Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου). Είναι δηλαδή, ένα σοβαρό κομμάτι του Ελληνικού Κράτους, χωρίς το ρημάδι το κράτος μας να έχει πραγματικό δικαίωμα ελέγχου της παρακρατικής οργάνωσης του Ισραήλ στη χώρα μας!!!!

Τις παρακάτω πληροφορίες τις αντλούμε από την επίσημη ιστοσελίδα του Κ.Ι.Σ. (Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδας).

Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος
Το επίσημο συντονιστικό όργανο του ελληνικού Εβραϊσμού είναι το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος (Κ.Ι.Σ.). Το Κ.Ι.Σ. ιδρύθηκε με νόμο το 1945, μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, με σκοπό την ανασυγκρότηση των κατεστραμμένων από τους Ναζί Ισραηλιτικών Κοινοτήτων της Ελλάδος.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ
 ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Είναι Ν.Π.Δ.Δ. και υπάγεται στο υπουργείο Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων. Το έργο του επικεντρώνεται στον συντονισμό των δραστηριοτήτων των εβραϊκών Οργανισμών, και σε ενέργειες για την διατήρηση της εβραϊκής πολιτιστικής κληρονομιάς και ιστορίας. Παράλληλα, το ΚΙΣ είναι και το επίσημο όργανο αντιπροσώπευσης των Εβραϊκών Οργανισμών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


ΠΗΓΗ: http://www.kis.gr/index.php/home/2009-05-05-11-55-09.html                                                     ΠΗΓΗ:www.schizas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: