ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Κύριε ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ, ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

Κύριε Χρυσοχοΐδη,  ας μου επιτραπεί, αντί σχολίου ή οποιασδήποτε λεζάντας στις φωτογραφίες, να σας υπενθυμίσω ότι ο ιδρυτής του φασισμού ήταν σοσιαλιστής βουλευτής. Το όνομά του πολύ γνωστό : Benito Mussolini. Ίσως διερωτηθείτε γιατί γράφω πρωΐ- πρωΐ αυτά τα ενοχλητικά πράγματα και τι σχέση μπορεί να έχετε εσείς. Σπεύδω να σας καθησυχάσω: ΚΑΜΙΑ. Απλώς βρήκα στο αρχείο μου αυτές τις φωτογραφίες και μου έκαναν εντύπωση οι στυλιστικές ομοιότητες. Επειδή όμως σε λίγες ώρες θα δημοσιεύσουμε ένα άρθρο που σας αφορά, και επειδή είναι βέβαιο ότι θα ενοχληθείτε, θέλουμε να σας προειδοποιήσουμε ότι πάντα υπάρχουν και χειρότερα.

Μιά ματιά στην τρίτη φωτογραφία θα σας πείσει. Και ίσως διακρίνετε τι μπορεί να συμβεί στον καθένα μας. Στην τέταρτη φωτογραφία βλέπετε τον αείμνηστο γάλλο κωμικό Louis de Funès που είχε πρωταγωνιστήσει στην κωμωδία "η τρέλλα του μεγαλείου". Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να την δείτε. Είναι σίγουρο ότι θα αντλήσετε κάποια χρήσιμα διδάγματα.
Συμπέρασμα: δεν είναι σωστό κ. Χρυσοχοΐδη να έρχονται δυστυχισμένοι και εξαθλιωμένοι άνθρωποι από την Καμπούλ με την ελπίδα να γίνουν Έλληνες και να γλυτώσουν από τις βόμβες που πέφτουν εκεί, και να σκοτώνονται εδώ στην Ελλάδα από άλλες βόμβες, πριν κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Και εσείς κ.  Χρυσοχοΐδη να ασχολείσθε με το αν τα Ο.Υ.Κ. προσέβαλαν τους Αλβανούς ή τους Σκοπιανούς και να τιμωρείτε Έλληνες αξιωματικούς και οπλίτες. Κύριε Χρυσοχοΐδη θα τα πούμε ξανά και σοβαρά σε λίγο.
Τςςςς                                                                                                                                                       ΠΗΓΗ:filotimia.blogspot.com
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: