ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Αθώωση για τη Στέλλα Πρωτονοταρίου υπο το κλίμα ιδεολογικής τρομοκρατίας

Μόνος του έμεινε ο μάρτυς κατηγορίας υπο την πίεση δεκάδων  ''αντιρατσιστών'' που τον απειλούσαν.Οι εχθροί μας έχουν αλληλεγγύη μεταξύ τους...Εμείς είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Αθωώθηκαν οι δασκάλες Στέλλα Πρωτονοταρίου και Ντενάντα Καρκάλο, από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθήνας, με τον Εισαγγελέα να κρίνει «αβάσιμη» την κατηγορία για παράνομη παραχώρηση σχολικού χώρου και να τονίζει ότι τόσο στη κ. Πρωτονωταρίου όσο και στους συνεργάτες της θα πρέπει να δοθούν εύσημα για την κοινωνική προσφορά τους.


Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της μαρτυρικής του κατάθεσης, ο Εμαννουήλ Γιουτλάκης, νυν διευθυντής του 132ου Δημοτικού Σχολείου και βασικός μάρτυρας κατηγορίας «έδειξε» ως υπεύθυνο τον πρώην Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας επί θητείας Ευρυπίδη Στυλιανίδη.


Ο κ.Γιουτλάκης – ο οποίος υπέβαλε τη μήνυση κατά της κας.Πρωτονοταρίου – ήταν και ο μοναδικός μάρτυρας κατηγορίας στη σημερινή δίκη. Λίγο μετά την έναρξη της εξέτασής του, ο κ.Γιουτλάκης είπε επανειλημμένα «αθωώστε την, αθωώστε την», αναφερόμενος στην κα.Πρωτονοταρίου, ίσως λόγω της παρουσίας έξω από το δικαστήριο δεκάδων δασκάλων και γονέων οι οποίοι βρίσκονταν στην πρώην Σχολή Ευελπίδων για να εκφράσουν εμπράκτως την υποστήριξή τους στη δικαζόμενη καθηγήτρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: