ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια προς ΑΚΕΛ: σας χρησιμοποιούν ΗΠΑ-Αγγλία-Τουρκία


Προς τα Μέσα Ενημέρωσης: Για άμεση δημοσίευση/μετάδοση

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ κ. ΄Αντρος Κυπριανού, αντί να απαντήσει στο ερώτημα πώς, με τη λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, θα εξασφαλίσει την επιστροφή όλων των προσφύγων πίσω στα χωριά τους, ή καν αν συζητείται κάτι τέτοιο , επανέλαβε σε προχθεσινές του δηλώσεις τον αφορισμό ότι, όσοι είναι εναντίον της λύσης Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας θα ολοκληρώσουν το έγκλημα του Πραξικοπήματος του 1974 με την διχοτόμηση της Κύπρου.
Προειδοποιούμε τον κ. Κυπριανού ότι αυτοί που θα ολοκληρώσουν το έγκλημα του 1974 με νομιμοποίηση των κατοχικών δεδομένων που δημιούργησε η εισβολή που ακολούθησε, είναι όσοι συνεχίζουν να επιμένουν σε λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας στην οποία ΣΤΟΧΕΥΕ το πραξικόπημα και η Τουρκική εισβολή.
Η Βρεττανία και η Αμερική, οι οποίες σε συμπαιγνία με την Τουρκία, επιστράτευσαν την Ηγεσία της Δεξιάς την περίοδο 1963-1974 υπονομεύοντας την Κυπριακή Δημοκρατία με παρανομία και στηρίζοντας το πραξικόπημα του 1974, με σκοπό να ανοίξουν οι πύλες της Κύπρου στην Τουρκία, φαίνεται ότι σήμερα έχουν επιστρατεύσει την Ηγεσία της Αριστεράς για να νομιμοποιήσει τα αποτελέσματα του πραξικοπήματος και της εισβολής, με τη λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.
Αυτό πρέπει να προσέξει ο κ. ΄Αντρος Κυπριανού, διότι, όπως ο απλός κόσμος της Δεξιάς το 1974 δεν άξιζε της «κληρονομιάς» του πραξικοπηματία, που του άφησε η Ηγεσία του, ούτε ο απλός κόσμος της Αριστεράς θα αξίζει να του κληρονομηθεί από την Ηγεσία του το στίγμα αυτού που θα νομιμοποιήσει την διχοτόμηση της Κύπρου που εξασφάλισε η Τουρκική εισβολή, κατοχή και το Εθνικό ξεκαθάρισμα των Ελλήνων που την ακολούθησε.

Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια


Read more: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/01/blog-post_9155.html#ixzz0dFcKm3Y6

Δεν υπάρχουν σχόλια: