ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι


Η κ. Θάλεια Δραγώνα δεν είναι μόνη της στην άνιση μάχη εναντίον των μισαλλόδοξων εθνικιστών που επιβουλεύονται τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ακαδημαϊκή της καριέρα και την σταδιοδρομία της στο κυβερνοΠασόκ. Η αφρόκρεμα της διανόησης της πατρίδας μας, αλλά και ξένοι άνθρωποι του πνεύματος, συστρατεύθηκαν στον καλό αγώνα. Στο προοδευτικό διαδικτυακό site politikokafeneio.com αναρτήθηκε κείμενο υπεράσπισης της μητέρας του έθνους, το οποίο φέρει 450 βαριές υπογραφές. Η χαρά μας έγινε διπλή όταν στον αριθμό 446 αντικρίσαμε την υπογραφή ενός δημοσιογράφου του ύψους του Αμπντουλχαλίμ Ντεντέ. Το πόσο μεγάλος ελληνολάτρης είναι ο Κύριος Ντεντέ θα το διαπιστώσετε στο βίντεο, αν έχετε την υπομονή να φτάσετε στο 3 λεπτό και το δέκατο δευτερόλεπτο.
Αν δεν έχετε την υπομονή, ιδού η ομιλία του:
"Από το 1974 ως το 2004, αν δείτε πως κατανέμονται οι μειονοτικές ψήφοι της Ξάνθης θα διαπιστώσετε ότι έχουν μειωθεί δραματικά. Το 2004 φτάσαμε στην κορυφή δίνοντας 12.000 ψήφους στους μειονοτικούς υποψηφίους μας. Δηλαδή από τους 33.000 ψήφους μόνο 12.000 δώσαμε στους μειονοτικούς. Δώσαμε 21.000 ψήφους στους ρωμιούς. 30 χρόνια επαναλαμβάνουμε τα ίδια.

Δηλαδή τουρκική ψήφος στον Τούρκο αλλά όταν πάμε να ψηφίσουμε την δίνουμε στον γκιαούρη. Τουλάχιστον εγώ μπορώ να μεταχειριστώ τη λέξη γκιαούρης, ο μουφτής όχι.

Εδώ και χρόνια δίνουμε στους ρωμιούς ψήφους και μάλιστα σε ποιους τις δίνουμε;

Τις δίνουμε στον Σγουρίδη ο οποίος είχε προστατεύσει τον μεγαλύτερο εχθρό της Τουρκίας τον αρχηγό του ΠΚΚ Οτσαλάν.

Κατάρα στον Τούρκο που ψηφίζει Χριστιανό.

Θαυμάζω το ΠΚΚ ξέρετε γιατί; Διότι έχουν βάλει στόχο και τον ακολουθούν πιστά. Αν κάποιο μέλος λοξοδρομήσει τον δέρνουν. Στα δικά μας χωριά ξέρουμε ποιοι ψηφίζουν τους γκιαούρηδες. Γιατί λοιπόν δεν τους απομονώνουμε κοινωνικά να δούμε αν θα τολμήσουν να μιλήσουν για τον Σγουρίδη και τον Κοντό και το μουνί της μάνας τους".


ΑΜΠΝΤΟΥΛΧΑΛΙΜ ΝΤΕΝΤΕ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΦΙΛΟΣ ΘΑΛΕΙΑΣ ΔΡΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: