ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ "ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ" ΜΑΣ

Καταρχήν, ζητάμε συγγνώμη που παρέχουμε τις οδηγίες αυτές μόνο στα Ελληνικά, αφού δεν γνωρίζουμε την γλώσσα σας. 

Δυστυχώς, δεν την διδασκόμασταν ακόμη στα σχολεία που πηγαίναμε μικροί , διότι τότε ήτανε ρατσιστικά και δεν υπήρχε ακόμη “πολυπολιτισμική” εκπαίδευση. Μπορεί όμως να μεταφράσει τις οδηγίες αυτές ο ΣΥΡΙΖΑ σε περισσότερες γλώσσες, όπως Ούρντου, Νταρί, Παστού, Σόνα, Ιζινεμπέλε, Σομαλί, Σουαχίλι κλπ, ώστε να μπορούν να τις διαβάσουν όλοι στην γλώσσα τους. Επίσης να διατίθενται και σε cd για όσους δεν ξέρουν ανάγνωση (η διανομή θα γίνεται δωρεάν από Νιγηριανούς).



Οδηγίες προς λαθρομετανάστες:
Πως να εξασφαλίσετε επ αόριστον άδεια παραμονής στο Ελλάντα και μάλιστα υπό καθεστώς επικουρικής προστασίας, δηλαδή με δωρεάν κοινωνικές παροχές υγείας, πρόνοιας, εκπαίδευσης και άμεσης χορήγησης ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ακολουθήστε τις οδηγίες με την σειρά:

1ον) Πηγαίνετε στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στην Ακρόπολη, και αρχίζετε να αρπάζετε τσάντες και πορτοφόλια από περαστικούς.

2ον) Αν δεν σας συλλάβουν ποτέ, μένετε για πάντα στο Ελλάντα, όπου ζείτε πλουσιοπάροχα με όλα τα λεφτά από τις τσάντες που θα κλέβετε καθημερινά και έτσι δεν χρειάζεται να εφαρμόσετε τα υπόλοιπα βήματα. Αν έρθουν να σας συλλάβουν, πείτε τους ότι η κοπέλα που της κλέψατε την τσάντα είναι ρατσίστρια και δεν σας άφησε να την κλέψετε γιατί είστε αλλοδαπός, και πείτε τους αστυνομικούς “ρατσιστές” “ακροδεξιούς” και ότι “θα τους καταγγείλετε στον Χρυσοχοϊδη”. Θα σας αφήσουν αμέσως και θα φύγουν τρομαγμένοι. Αν όμως κάποτε τύχει και κατά λάθος σας συλλάβουν, εφαρμόστε τα υπόλοιπα βήματα.

3ον) Μόλις σας μεταφέρουν στο Α.Τ. Ακροπόλεως, πιάνετε ένα αστυνομικό , και τον κολλάτε στον τοίχο, του δαγκώνετε το χέρι και προσπαθείτε να δραπετεύσετε.

4ον) Μόλις έρθουν να σας ακινητοποιήσουν, αρχίζετε και φωνάζετε “βοήθεια με βασανίζουν αστυνομικοί”.

5ον) Μόλις οι αστυνομικοί καταφέρουν να σας ακινητοποιήσουν, ζητάτε να πάρετε τηλέφωνο. Τηλεφωνείστε σε όποια συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ θέλετε, κατά δική σας επιλογή. Υπάρχουν συνιστώσες για όλα τα γούστα και όλο το φάσμα πολιτικών και σεξουαλικών προτιμήσεων.

6ον) Ζητάτε να σας πάνε στο νοσοκομείο, λέγοντας ότι έχετε τραυματιστεί.

7ον) Ξαπλώστε στο κρεβάτι του νοσοκομείου και χαλαρώστε. Μπορείτε να ζητήσετε να σας φέρουν την αγαπημένη σας ταινία να δείτε σε DVD, να βαράτε το κουδούνι και να ζητάτε από τις νοσοκόμες να σας φέρουν αναψυκτικά , ποτά κλπ. Μπορείτε να τις χουφτώσετε, και αν δεν σας αφήσουν, διαμαρτυρηθείτε επίσημα για ρατσισμό και ξενοφοβία. Απολαύστε το όσο προλαβαίνετε, προτού να έρθουν οι δημοσιογράφοι και οι εκπρόσωποι από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και σας διακόψουν.

8ον) Δώστε συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους. Λέτε ότι σας κατέβει. Δεν έχει καμιά σημασία τι θα λέτε, γιατί οι Έλληνες δημοσιογράφοι δεν καταλαβαίνουν ούτε Ούρντου, ούτε Παστού, ούτε Σουαχίλι κλπ. Μπορείτε , ανάλογα με την εθνικότητά σας, να απαγγείλετε στίχους από το κοράνι, είτε στίχους από χορούς ταμ ταμ της φυλής σας στην ζούγκλα, είτε οτιδήποτε άλλο , και ο μεταφραστής που θα προέρχεται από συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, θα λέει ότι τα μεταφράζει , αλλά θα λέει τα δικά του, δηλαδή ότι ακριβώς εσείς χρειάζεστε για να γίνει η δουλειά που θέλετε. Εσείς απλά διασκεδάστε το.

9ον) Ο Χρυσοχοΐδης θα στείλει τους αστυνομικούς στον εισαγγελέα κατηγορούμενος, και θα δώσει σε εσάς την δυνατότητα παραμονής επ’αόριστον στην χώρα, με ΔΩΡΕΑΝ όλες τις κρατικές παροχές!

10ον) Welcome to Ellada, have a nice Holiday!

Δείτε επίσης
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=91860&cid=5
http://live2.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=92599&cid=4

Εάν όμως είστε ντροπαλός και δεν θέλετε να δαγκώσετε ή να κολλήσετε στον τοίχο αστυνομικούς, ή αν νιώθετε άβολα με το να προσπαθήσετε να δραπετεύσετε, ή αν φοβάστε τα νοσοκομεία γιατί δεν έχετε ξαναπάει και εμπιστευόσασταν μέχρι τώρα μόνο τον μάγο της φυλής, ή αν πάλι σας αρέσει το υπαίθριο κάμπιγκ , τα δωρεάν σάντουιτς , το τσάι, ο καφές και η Coca Cola, δείτε εδώ για μια εναλλακτική μέθοδο.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Ζητούμε συγγνώμη που σας βάλαμε σε κόπο να διαβάσετε και να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Στις επόμενες εκλογές , που θα έχετε δικαιωμα ψήφου, ψηφήστε ΣΥΡΙΖΑ ,Οικολόγους Πράσινους και ΚΚΕ , που παλεύουν για να παίρνετε όλοι πλήρη δικαιώματα νομιμοποίησης κατευθείαν με το που θα μπαίνετε στην χώρα μας.

ALTERMEDIA

Δεν υπάρχουν σχόλια: