ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΣΈΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!!!


Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΣΈΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!!!

Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ  ΜΕ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΟΛΑ  ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΏΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ???
Συμφωνήσαμε εμείς οι Έλληνες ποτέ να έρθουν ;
Έγινε ποτέ δημοψήφισμα αν θέλουμε τους μετανάστες η όχι ;
Μην μπερδεύετε τους Έλληνες μετανάστες που  ήταν νόμιμοι και που στον 2 παγκόσμιο πόλεμο χαρίσαμε σε όλους τους λαούς την Ελευθερία με τις αυτοθυσίες μας κατά των Γερμανό Ιταλών, όλοι οι λαοί του κόσμου μην ξεχνάτε ότι χρωστάνε σε εμάς τους Έλληνες και όσο εμείς δεν διεκδικούμε θα είμαστε στο τέλος και ένοχοι.
Και από την άλλη οι Έλληνες ήταν νόμιμοι, δεν πήγαν παράνομα και πήγαν όσους χρειαζόταν οι Γερμανία, ΗΠΑ, Σουηδία κ.λπ
Εδώ έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους χαμηλής ποιότητας εξ Ασίας και Αφρικής που έχουν αποτύχει στις χώρες τους με ηγέτες που εξέλεξαν και τώρα ήρθαν να κάνουν και την Ελλάδα σαν το Μπαγκλαντές.
Αυτοί οι λαοί είναι τα εργαλεία πολέμου των Εβραίων αυτό δεν το έχετε καταλάβει αλλά πρέπει να βλέπετε τα πράγματα με λογική και όχι συναίσθημα, το συναίσθημα είναι για τα θύματα και η λογική για τους νοήμονες που βλέπουν μακριά ! Διότι η Πατρίδα δεν είναι μόνο σήμερα, είναι η ιστορία της είναι και αύριο …. ρωτήσαμε τους μελλοντικούς Έλληνες αν θέλουν την Ελλάδα των Ασιατο Αφρικανών ;
ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ  http://www.opengov.gr/ypes/ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΤΟ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ!!!
Η παγκοσμιοποίηση σημαίνει μια κοινωνία ανθρώπων χωρίς έθνη χωρίς εθνικές αξίες και ιδανικά ιδού και ο σκληρός πόλεμος των μισθωτών εργαζομένων της παγκοσμιοποίησης σε όλων τον κόσμο που προσπαθούν να καταργήσουν τα έθνη.
Ιδού το έργο των πολιτικών κομμάτων που προσπαθούν με κάθε τρόπο να νομιμοποιήσουν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.
Η διάλυση των εθνών πραγματοποιείται μέσα από την νόθευση διαφόρων εθνικοτήτων με σκοπό οι μελλοντικές γενεές να μην έχουν εθνική συνείδηση αλλά μια νέα συνείδηση την οποία αυτοί φυτεύουν μέσα από τα ΜΜΕ, τα χολιγουντιανά έργα, Αμερικανικές νοοτροπίες κ.λπ
Το Ραβινικό ιερατείο που είναι πίσω από την παγκοσμιοποίηση θέλει μόνο έναν έθνος αυτό των Εβραίων για αυτό και κυκλοφορούν στο Ισραήλ κρατικές διαφημίσεις που αποτρέπουν τους Εβραίους και τις Εβραίες να παντρεύονται ξένους και ξένες, ειδάλλως μας είναι γνωστό ότι το ΤΑΛΜΟΥΔ θεωρεί ΖΩΟ όποιον δεν είναι Εβραίος.
Επομένως οι παγκοσμιοποίηση σημαίνει Εβραίοι από την μία και τα ΖΩΑ όπως μας θεωρούν αυτοί από την άλλη, ΖΩΑ = διότι θα είμαστε νόθοι χωρίς αξίες εθνική ταυτότητα, απλά άνθρωποι δούλοι για να υπηρετούμε τους Εβραίους εις τους αιώνες.
ΖΩΑ = ότι θα μας στέλνουν οπουδήποτε θέλουν σε πολέμους, θα είμαστε άνθρωποι της κρεατομηχανή.
Τους ενοχλεί που είμαστε ΈΛΛΗΝΕΣ ! Τους ενοχλεί που είμαστε οι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων και γιαυτό κατασκευάζουν θεωρίες ότι δήθεν είμαστε ένα μείγμα διάφορων εθνών, διότι δεν θέλουν να είμαστε Έλληνες δυστυχώς όμως αυτές οι θεωρίες κυκλοφορούν στην Ελλάδα κατά βάσιν από τα Αριστερά Διεθνιστικά κόμματα, και αν μελετήσεις κανείς τις διακηρύξεις του διεθνισμού και του διεθνείς κομμουνισμού θα διαπιστώσει πώς δεν απέχει και πολύ από την φιλοσοφία της σημερινής παγκοσμιοποιητικής δικτατορίας.
Επειδή είμαστε και παραμένουμε Έλληνες πρέπει να υποφέρουμε, Οικονομικά, Εθνικά, Ηθικά μέχρι που θα δεχτούμε ότι είμαστε απλά άνθρωποι χωρίς εθνική ταυτότητα δηλαδή αυτό που σήμερα προωθεί η Γενική Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Θάλεια Δραγώνα “άγνωστης καταγωγής”
Ιδού και ο ρόλος των λαθρομεταναστών, σε 10 χρόνια αυτοί θα είναι κυρίαρχοι στην Ελλάδα με τους ρυθμούς που πάμε το αποτέλεσμα ; Οι θεωρίες των Εβραίων και των υπαλλήλων τους θα πιάσουν τόπο. Θα λένε ορίστε τι Έλληνες είστε ; Μισοί μαύροι, άλλοι μισοί Πακιστανοί, άλλοι Ινδοί, άλλοι Κινέζοι και πάει λέγοντας δηλαδή να αποδείξουν ότι δεν έχουμε καμία σχέση με τους Αρχαίους Έλληνες και να ισχυροποιήσουν την θεωρεία ότι οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν Σημίτες και κατ επέκτασιν όλος ο πλούτος της Φιλοσοφίας, Τεχνών των προγόνων μας θα ανήκει στους Εβραίους.


Ε ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ ΩΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, Ε ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΉΣ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: