ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, είναι υπηρέτης της Νέας Τάξης

           Του Νίκου Χιδίρογλου 
Η πρόκληση είναι μεγάλη για όλους μας. Η κυβέρνηση εγκληματεί εις βάρος του έθνους και της χώρας, προσπαθώντας με τη βοήθεια των ιδεολογικά συνοδοιπόρων (και δήθεν αντιπολιτευόμενων) ΚΚΕ & ΣΥΡΙΖΑ, να νομιμοποιήσει εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες, που δεν πληρούν ούτε στο ελάχιστο τα αυτονόητα κριτήρια για να ενσωματωθούν ομαλά στην ελληνική κοινωνία. Το ζητούμενο εκ μέρους της Ιπποκράτους, είναι οι ψήφοι και η αποφυγή της συντριβής στις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Η «πράσινη» εθνομηδενιστική αριστερά....... (συνεπικουρούμενη από τους κομμουνιστές και το κόμμα των κουκουλοφόρων) δίνει τα ρέστα της, αφού εξαπάτησε προεκλογικά το λαό, λέγοντας από τη μία ότι «λεφτά υπάρχουν» και από την άλλη δεν ενημέρωσε για την πρόθεσή της σχετικά με τους μετανάστες. 

Στο ΠΑΣΟΚ του Γιώργου, η ατζέντα είναι ιδεολογική 100%. Διαβάστε, όσοι διατηρείτε αμφιβολίες για αυτό, τι είπε στις 9 Ιουνίου 2003, ο τότε υπουργός Εξωτερικών κ. Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στο Συμπόσιο της Επιτροπής Πολιτικών Υποθέσεων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, εδώ στο Λαγονήσι: «πρέπει να πετύχουμε τη ριζική βελτίωση της ένταξης των μεταναστών που είναι ήδη εγκατεστημένοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και βεβαίως να προετοιμάσουμε το έδαφος και για μελλοντική ενσωμάτωση νέων μεταναστών». Τώρα, έξι χρόνια μετά, απλά το κάνει, με δογματική προσήλωση στο σκοπό του! 
Εξάλλου, οι τοποθετήσεις σε καίρια πόστα προσώπων με ανάλογες αντιλήψεις, όπως η Θάλεια Δραγώνα στο υπουργείο Παιδείας και η Θεοδώρα Κόκλα στην ακριτική περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Όπου κι αν κοιτάξει κανείς σε αυτή την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Τάξης Πραγμάτων, διακρίνει αρνησιπατρία. Πρόκειται στην ουσία για μια καμαρίλα πρώην και νυν αριστεριστών, χωρίς καμία απολύτως αναφορά σε αυτό που όλοι λέμε «πατρίδα». Διεθνιστές και κοσμοπολίτες της πλάκας, οι του ΠΑΣΟΚ διαπίστωσαν εδώ και καιρό ότι μπορούν να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ιδεολογικού ωφελίμου: να παίζουν δηλαδή καπιταλισμό και νεοφιλελευθερισμό, πουλώντας παράλληλα «προοδευτικότητα» για να έχουν ιδεολογικό άλλοθι. Άλωσαν λοιπόν τον Τύπο και επιδίδονται εδώ και χρόνια στην κοινωνική μηχανική, προσπαθώντας να θρυμματίσουν τον εθνικό κορμό. 
Τώρα, αγώνας για να τους ξεφορτωθούμε! 
Επί του πρακτέου: όλα αυτά, θα μου πείτε, είναι γνωστά. Πως το αντιμετωπίζουμε όμως, όταν οι ψηφοφόροι, έκθετοι στην πλύση εγκέφαλου από τα αριστεριστικά στη συντριπτική πλειοψηφία τους μέσα μαζικής επικοινωνίας, έχασαν την ψυχραιμία τους στις 4 Οκτωβρίου 2009 και έδωσαν 160 έδρες στο ΠΑΣΟΚ, παραχωρώντας τα ηνία της χώρας σε τύπους όπως ο Παπανδρέου, ο Ραγκούσης, η Διαμαντοπούλου, η Μπιρμπίλη, η Δαμανάκη, η Τζάκρη, ο Μπεγλίτης και βάλε; Υπόψη: δεν είναι η πρώτη φορά που αποδεικνύουμε ότι ως λαός έχουμε, αν μη τι άλλο, πολύ κακό πολιτικό γούστο! Κοιτάξτε στην Ευρώπη ποιοι κυβερνούν και μετά εδώ και θα καταλάβετε! 
Τώρα: πληρώνουμε άγρια χαράτσια, που αν είχαν τολμήσει οι «γαλάζιοι» να επιβάλλουν, θα είχε γυρίσει ο κόσμος ανάποδα! Ας τον γυρίσουμε εμείς λοιπόν, αλλά για να σώσουμε την Ελλάδα! Τι τους κοιτάμε τους κυβερνώντες; Ας πούμε όσοι πληττόμαστε στους «πράσινους» βουλευτές των περιφερειών μας «δύο λογάκια», σε πολύ αυστηρό τόνο, ώστε να μεταφέρουν τη δυσαρέσκεια προς τα πάνω. Στείλτε επιστολές σε βουλευτές, κινητοποιηθείτε, κάντε πράγματα απλά και εφικτά, αν δεν έχετε διάθεση για επανάληψη των «ακτιβισμών» που αφήσατε πίσω σας εδώ και δεκαετίες. Μιλήστε σε όλους τους συγγενείς, συναδέλφους, γνωστούς και γείτονες, βοηθείστε να δημιουργηθεί «κλίμα» κατά του νομοσχεδίου. Αλλά, κάντε το τώρα! 
Μην τρέφετε αυταπάτες: αν δεν αντιδράσουμε άμεσα, θα χάσουμε την πατρίδα μας! Αν δεν μιλήσουμε, αν δεν απευθυνθούμε πάραυτα σε εκείνους που πρέπει, ίσως αργότερα, να μη μιλάμε την ίδια… γλώσσα με τους… ιθύνοντες! Ίσως άλλοι, δηλαδή αλλοεθνείς, να νέμονται το κοινωνικό μέρισμα (τον κόπο μας δηλαδή και τον κόπο των προγόνων μας) και όχι τα παιδιά μας, για τα οποία παλεύαμε και παλεύουμε. Σε λίγο, δεν θα υπάρχει χώρος στα νοσοκομεία για εμάς και στα σχολεία για τα Ελληνόπουλα. Και τότε, θα είναι πλέον αργά. Για αυτό, ας κινηθούμε τώρα! Ας αγνοήσουμε τα περί «ρατσιστών», «ξενόφοβων» και «ακροδεξιών» που σίγουρα θα ακούσουμε και ας καταστήσουμε σαφές στους όψιμους «κοσμοπολίτες» του Μαξίμου, ότι θέλουμε να παραμείνουμε κύριοι στον τόπο μας. 
www.enpeiraiei.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: