ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Ληστείες-Ληστείες-Ληστείες

Ένοπλοι κακοποιοί αποφασισμένοι εισέβαλαν πριν στο εργοστάσιο «Φραγγίστας» που βρίσκεται στην επαρχιακή οδό η οποία συνδέει το Άργος με το Ναύπλιο και άνοιξαν πυρ εναντίον των υπαλλήλων τραυματίζοντας δύο από αυτούς!

Οι δράστες είχαν στόχο το ταμείο της επιχείρησης αλλά, όταν οι υπάλληλοι προσπάθησαν να τους εμποδίσουν, πυροβόλησαν εν ψυχρώ εναντίον τους. Από τις σφαίρες τραυματίστηκαν δύο υπάλληλοι, ένας εκ των οποίων πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της περιοχής.


Δύο άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό από το κατάστημα "Ηλεκτρονική" στη λεωφόρο Συγγρού 196, στην Καλλιθέα.

Αγνωστος δράστης, με την απειλή μαχαιριού, λήστεψε το σούπερ μαρκετ Ατλάντικ, στην οδό Σεβαστείας 60 στη Νέα Ιωνία.

Σε χωριό του Δήμου Αυλώνα Μεσσηνίας, δύο άγνωστοι προχθές το βράδυ, φορώντας κουκούλες μπήκαν στο γραφείο πρατηρίου υγρών καυσίμων 29χρονου και με την απειλή όπλων του αφήρεσαν περίπου 4.000 ευρώ. Οι δράστες στην συνέχεια πήραν και το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο του υπαλλήλου του πρατηρίου και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Προανάκριση ενεργεί το αστυνομικό τμήμα Κυπαρισσίας.

Ληστεία έγινε σήμερα το πρωί στις 8.30 στην Εμπορική Τράπεζα της Σκιάθου. Ο ληστής φορούσε μάσκα, ήταν εύσωμος, ενώ την συναλλαγη του εκείνη την ωρα στην τράπεζα έκανε και ο Δημαρχος του νησιού. Αμέσως χτύπησε ο συναγερμός και ο δράστης τράπηκε σε φυγή τρέχοντας, ενώ πέταξε το ψεύτικο όπλο που κρατούσε και την τσάντα με τα 10.000 ευρώ που άρπαξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: