ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Αγροτικά προϊόντα κατευθείαν από το χωράφι, στην καρδιά της Αθήνας. Σημαντικότατη πρωτοβουλία-παρέμβαση των συντονιστών του ΠΑΜ Αττικής.


Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ.Εκπροσώπου: 6980292626
www.pamet.gr, pametopo@gmail.com
Την ενοικίαση χώρου στο κέντρο της Αθήνας και την δωρεάν προσφορά του στους Έλληνες αγρότες, αποφάσισε το συντονιστικό όργανο των Συντονιστών των Πυρήνων της Αττικής, στην τελευταία, πρόσφατη συνεδρίασή του.
Οι στόχοι οι οποίοι τίθενται με την πρωτοβουλία αυτή των Συντονιστών του ΠΑΜ Αττικής, είναι οι εξής:
1.    Η άμεση επαφή του Έλληνα αγρότη της περιφέρειας με τον καταναλωτή-πολίτη της Αθήνας, για κατευθείαν πώληση αγροτικών προϊόντων, χωρίς μεσάζοντες και σε τιμές χωραφιού.
2.    Η σε συμβολικό πεδίο σε πρώτη φάση προσέγγιση της πρότασης του Κινήματος για την ανάπτυξη Δημοπρατηρίου αγροτικών προϊόντων, με στόχο τόσο την κάθετη μείωση των τιμών των αγροτικών προϊόντων, όσο και την συνολική ανάπτυξη, του δεύτερου μετά τον τουρισμό σημαντικού πυλώνα της εθνικής οικονομίας. (Την πλήρη εισήγηση του Κινήματος για το δημοπρατήριο και την αγροτική οικονομία μπορείτε να τη βρείτε στην διεύθυνση http://www.pamet.gr/agrotika/sxedio%20protaseon%20gia%20thn%20agrotiki%20oikonomia%2027%206%2010.php).
3.    Η ενεργή συμμετοχή του Κινήματος, πέρα από θεωρητικά πλαίσια και διακηρύξεις, στον αγώνα για την καταπολέμηση της ακρίβειας στα τρόφιμα που έχουν επιβάλλει οι πολυεθνικές και οι εγχώριοι πολιτικοί εκφραστές τους νεοταξίτες και η άμεση ανακούφιση της αγωνίας που βιώνει σήμερα ο Έλληνας καταναλωτής των αστικών κέντρων, με τις τιμές των αγροτικών προϊόντων.
4.    Η απόκτηση εμπειρίας στην ανάπτυξη δικτύου καταπολέμησης της πείνας των πολιτών της πρωτεύουσας, για την περίπτωση που οι νεοταξίτες της κατοχικής συμμαχίας που κυβερνούν τον τόπο, οδηγήσουν την Ελλάδα σε πτώχευση-διάλυση, (τύπου Αργεντινής).
Παράλληλα, στην σύσκεψη των Συντονιστών εξετάστηκαν και οι παρακάτω δυνατότητες δράσης του ΠΑΜ, στο πλαίσιο της παρέμβασης του Κινήματος, κατευθείαν στον κορμό της κοινωνίας:
1.    Η  δημιουργία φούρνου –αρτοποιείου στην Αθήνα, για δωρεάν διανομή ψωμιού στους πολίτες των φτωχών συνοικιών στις της πρωτεύουσας. (Ήδη έχουν προσφερθεί για τον σκοπό αυτό μηχανήματα αρτοποιίας και άλευρα, από γενναιόδωρους Έλληνες πατριώτες).
2.    Η δωρεάν διανομή οπωροκηπευτικών αλλά και άλλων αγροτικών προϊόντων (όπως ελιές πχ), προερχομένων κυρίως από την Μακεδονία. (Το Κίνημα έχει ήδη προχωρήσει σε συνεννοήσεις με συνεταιριστικές οργανώσεις και αγρότες της περιφέρειας και καταγράφει αποθέματα που μπορούν να διατεθούν δωρεάν φυσικά, από την άνοιξη και εντεύθεν, την επόμενη δηλαδή καλλιεργητική περίοδο).
Το συντονιστικό όργανο των Συντονιστών του ΠΑΜ Αττικής, αποφάσισε επίσης να πραγματοποιήσει ανοιχτή συγκέντρωση για την ανάπτυξη των θέσεων του Κινήματος, στα τέλη Φεβρουαρίου στην Αθήνα, να εντείνει τις προσπάθειές του για την οργανωτική ολοκλήρωση του Πατριωτικού Μετώπου στην Αττική, ενώ καλωσόρισε τρείς νέους Πυρήνες της Αθήνας, αυτή του Νέου Κόσμου, της Νέας Σμύρνης και της Καλλιθέας.

Σε πλήρη εξέλιξη των δράσεών του πια το Πατριωτικό Μέτωπο, εργαζόμενο σε όλα τα πεδία, αποδεικνύει με την πρακτική του πως είναι αποφασισμένο να αντιμετωπίσει κάθετα την καταστροφική μανία των νεοταξιτών που βάλθηκαν να διαλύσουν την κοινωνική συνοχή. Πάντα με κεντρικό σύνθημα «για επιστροφή στην κοινωνία αλληλεγγύης και της αξιοπρέπειας» και υλοποιώντας την αρχή του: Ούτε δεξιά, ούτε αριστερά: Πατριωτικά.                                                                            ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: