ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Έχετε ευθύνη κύριε Πρύτανη...

Il Postino
Έχετε ευθύνη κύριε Πρύτανη...
Μέχρι πριν από λίγα χρόνια χρειαζόταν η σύμφωνη γνώμη πάνω από δεκαπέντε καθηγητών του Πανεπιστημίου, φοιτητών και πρύτανη για να αρθεί το άσυλο και να παρέμβει η αστυνομία σε περίπτωση παράνομων καταστάσεων.
Επί Ν.Δ ο αριθμός κατέβηκε στους τρείς. Ο πρύτανης και δύο καθηγητές.
Ο πρύτανης τώρα ρίχνει το μπαλάκι στους υπουργούς ζητώντας να μεταβούν τινές εξ αυτών στη Νομική για να συζητήσουν με τους καταληψίες λαθρομετανάστες. (Προωθημένος ο πρύτανης.. Φανταστείτε ότι οι αγρότες που κλείνουν τους δρόμους η άλλες πολυπληθέστερες ομάδες Ελλήνων απεργών, δεν απαιτούν να πάει το μισό υπουργικό συμβούλιο στο χώρο της κατάληψης, αλλά πάντα ζητούν να τους δεχθεί ο υπουργός στο γραφείο του.  Ψιλά γράμματα…)
Είναι οι ίδιοι πρυτάνεις που θεώρησαν υποτιμητικό να πάνε σε συνάντηση με αμερικανούς συναδέλφους τους στη Σίλικον Βάλευ. Οι ίδιοι που οδηγούν τα πανεπιστήμια στις τελευταίες θέσεις ποιότητας των πανεπιστημίων διεθνώς. Οι ίδιοι που αρνούνται να πάρουν τις ευθύνες που τους ανήκουν και τους φταίνε για όλα οι υπουργοί, ανεξαρτήτως κυβερνήσεων.
Είναι αυτοί που μας διδάσκουν, στραβά και διδάσκουν και τους φοιτητές ότι καλόν το παρανομείν κι ακόμη καλύτερο το νίπτειν τας χείρας και πασάρρειν το μπαλάκιν σε άλλους.                                      ΠΗΓΗ:www.newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: