ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ανεπίδεκτοι μαθήσεως οι Βρετανοί !!!

Αντί να παραδειγματιστούν από το επιτυχημένο μοντέλο της Ελλάδας που με τόσο μεγάλη επιμέλεια εφαρμόζει η λαοπρόβλητη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ (Τζάμπα πάνε τόσα βραβεία και έπαινοι ;;;) το οποίο αποτελείται από τρεις συνιστώσες (ΦΟΡΟΙ- TAXES- ΦΟΡΟΙ) για να ρίξουν τα ελλείμματά τους ακολουθούν άλλο δρόμο !!!


Οι ΑΝΙΔΕΟΙ Βρετανοί (κρίμα το London School of Economics σας...) ανακοίνωσαν το μεγαλύτερο πρόγραμμα περικοπών δημοσίων δαπανών στη Βρετανία από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο με στόχο την εξοικονόμηση 81 δισεκατομμυρίων Στερλινών.

Οι θέσεις εργασίας στο δημόσιο θα περικοπούν κατά 490.000 τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Παράλληλα, το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης για τους άνδρες και τις γυναίκες που εργάζονται στο δημόσιο αυξάνεται στα 66 χρόνια από το 2020(Λοβέρδος που τους χρειάζεται...)

Δηλαδή οι άνθρωποι δεν ξέρουν ΤΙΠΟΤΑ.

Δέν αύξησαν τους φόρους στην Βενζίνη , δέν έβαλαν έκτακτες εισφορές , δεν πείραξαν τον ιδιωτικό τομέα , δεν αύξησαν τους συντελεστές φορολογίας στα φυσικά πρόσωπα , δεν αύξησαν (αν είναι δυνατόν !!!) ούτε κάν τα τέλη κυκλοφορίας των αυτοκινήτων , και το τελευταίο λάθος είναι ότι δέν έβαλαν τεκμήρια !!!

Ευτυχώς δεν είναι στην Ευρωζώνη να παρασύρουν το νόμισμά μας...                                                  ΠΗΓΗ:antilogos-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: