ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ο ΓΑΠ για λίγες ημέρες στην Ελλάδα για επαφές με Ιθαγενείς

Οταν -προχθές το μεσημέρι- στο κυβερνητικό επιτελείο έλαβαν νέα στοιχεία από κυλιόμενες έρευνες στην Αττική, σήμαναν συναγερμό στις οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ, ειδικά στη Δυτική Αθήνα. Και αυτό γιατί, εκεί στις δυτικές συνοικίες, εντοπίζονται οι πιο επικίνδυνες «μαύρες τρύπες» για τον ίδιο. Τα στελέχη που συμμετείχαν στη σύσκεψη συμφώνησαν ότι πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα  και να αναλάβει  δράση ο πρωθυπουργός. Ετσι διοργανώσαν χθες ανοιχτή ομιλία προς τις χαμηλά κοινωνικά στρώματα στο Περιστέρι.
Σύμφωνα με το σχεδιασμό και εκτός απροόπτου ο ΓΑΠ θα παραμείνει στην Ελλάδα για λίγες ημέρες  θα έρθει σε επαφή με τους Ιθαγενείς. Θα παρακολουθήσει  από κοντά και την δουλειά του Αντρίκου Παπανδρέου με τις τοπικές ΜΚΟ. Θα δοκιμάσει τοπικά προϊόντα και θα πει δυο τρεις λέξεις στην τοπική διάλεκτο και τα γνωστά.
Καθ’ όλη την περιοδεία του θα περιστοιχίζεται από ειδκές δυνάμεις και αστυνομικούς που έχουν εκπαιδευτεί να σταματούν   τα γνωστά ΑΠΙΑ   (Αγνωστου Προέλεσυης Ιπταμενα Αντικειμενα) από το να βρίσκουν στόχο .ΠΗΓΗ:papaioannou.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: