ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Είδατε οι γάλλοι; Είναι κακά παιδία και κάνουν κακό στον τουρισμό τους. Εκτός και αν δεν έχουν αναπαυτικούς καναπέδες, ποιος ξέρει;


  • ====>  Video Στις επάλξεις παραμένουν και σήμερα οι Γάλλοι εργαζόμενοι για τη συνέχιση των απεργιακών τους κινητοποιήσεων ενάντια στην συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, η οποία αναμένεται να τεθεί προς ψήφιση στη Γερουσία.

    Οι υπάλληλοι στις μεταφορές ανακοίνωσαν ότι θα συνεχίσουν ακάθεκτοι την απεργία τους, αν και αναμένεται να γίνουν κάποιες διευκολύνσεις στα δρομολόγια των τρένων.


    Εκπαιδευτικοί αλλά και μαθητές πρωτοστατούν και σήμερα, στην έβδομη κατά σειρά ημέρα κινητοποιήσεων σε λιγότερο από 1,5 μήνα. Επίσης, 4.000 πρατήρια καυσίμων έχουν στεγνώσει από καύσιμα.


    Ήδη τα συνδικάτα στη νότια Γαλλία απέκλεισαν τους δρόμους προς ένα διυλιστήριο πετρελαίου της εταιρείας Trapil, που προμηθεύει τόσο πολιτικά όσο και στρατιωτικά αεροδρόμια, μεταξύ των οποίων και ένα που χρησιμοποιείται από το ΝΑΤΟ.


    Το Υπουργείο Εσωτερικών εκτίμησε ότι χθες διαδήλωσαν περίπου 1,1 εκατομμύριο πολίτες σε αντίθεση με το πολυπληθές συνδικάτο CGT, που ανεβάζει τον αριθμό αυτό στα 3,5 εκατομμύρια.


    Από τις χθεσινές διαδηλώσεις δεν έλειψαν και τα επεισόδια, με την αστυνομία να συγκρούεται με διαδηλωτές σε διάφορες πόλεις, με τα σοβαρότερα περιστατικά να καταγράφονται στη Λυών.
                                                                                            ΠΗΓΗ:pontikopagida.blogspot.com

  • Δεν υπάρχουν σχόλια: