ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Σοσια-ληστεία

Τα αρπακτικά, τα τρωκτικά, οι σφαγείς και οι χασάπηδες, προετοιμάζουν μετά τις εκλογές, νέα ληστεία σε μισθούς και συντάξεις. Αυτό στην Ελλάδα λέγεται Σοσια-Ληστεία. Κλέβουν και λεηλατούν τους μόνιμους πελάτες, τα ιστορικά κορόιδα. «Θα απεργούμε μέχρι να πάρουμε συντάξεις, δηλώνουν τα συνδικάτα στην Γαλλία ! Τα συνδικάτα για 6η συνεχόμενη ημέρα, δίνουν την μάχη των μαχών, μαζί με μαθητές, φοιτητές. Επικεφαλής οι Σοσιαλιστές !». Δύ! ο αντιφατικές ειδήσεις. Στην Ελλάδα Οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ και άλλων συνδικάτων βρίσκονται σε διακοπές, .
επειδή κυβερνά το ΠΑΣΟΚ. Αποδεικνύεται ότι ο Καραμανλής παρέδωσε αμαχητί την εξουσία στον ΓΑΠ για «να μαζέψει από τους δρόμους τους συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ».
Κλέβουν τους μισθούς και τις συντάξεις από τίμιους ανθρώπους και τις δίνουν στον κομματικό στρατό. Τα ορκισμένα δημοσιογραφικά τάγματα θανάτου της βαρωνείας, της αλητοκρατίας και της κλεπτοκρατίας των Αθηνών, προετοιμάζουν το έδαφος για νέα σφαγή μισθών και συντάξεων. Μας κλέβουν και μας ταπεινώνουν. Εμείς με σκυμμένο κεφάλι περιμένουμε το σούβλισμα, γιατί η σφαγή έχει επέλθει. Δηλαδή λέμε «Σφάξε με αγά μου να αγιάσω», σεμνά και ταπεινά. Γίναμε αλήθεια ραγιάδες ? Φτάνει πια ! Όχι όμως μόνον στα λόγια. Πρέπει να σταματήσουμε τις αρπακτι! κές τους ορέξεις. Έχουμε ιερό καθήκον να υπερασπίσουμε Την Πατρίδα μας και την αξιοπρέπειά μας. Δίνουν τώρα εκλογικό επίδομα 200 Ευρώ σε χαμηλοσυνταξιούχους. Εξαγοράζουν ψήφους. Αυτή δεν λέγεται ‘’Μαύρη αγορά ψήφου’’ ? Ο Τσολάκογλου το 1941 πολέμησε, μετά πρόδωσε, έγινε μαυραγορίτης. Τουλάχιστον πολέμησε. Οι σημερινοί μας πρόδωσαν, μας παρέδωσαν αμαχητί, χωρίς καμία διαπραγμάτευση στους κατακτητές του ΔΝΤ. Μας έριξαν στα σαγόνια του καρχαρία. Σε όλους αυτούς που μας έφεραν σε αυτή την κατάντια, αφιερώνω ένα ποίημα, όπως μου το μετέφερα! ν οι σημερινοί 86χρονοι «Ακόμη και! ο Τσ ολάκογλου και Αυτός μαυραγορίτης, την Μαύρη (αγορά) κάνει στα κρυφά ο πάλιο-λωποδύτης». Λαική απαίτηση είναι «Να κοπούν και να επιστραφούν εντόκως στο Κράτος, οι 250.000 κομματικές, ρουσφετολογικές συντάξεις. Να κοπούν όλες οι αναπηρικές συντάξεις μαιμού και οι συντάξεις σε πεθαμένους. Να κοπεί ο 15ος και 16ος μισθός των υπαλλήλων της Βουλής. Οι Βουλευτές να πηγαίνουν στην Βουλή με τα Ι.Χ. αυτοκίνητα, με αυτά που πήγαιναν στην επαρχία για να αποσπάσουν την ψήφο. Να κυκλοφορούν με τα Αστικά λεωφορεία, εφόσον ο Λαός τους αγαπάει. Να τεθεί πλαφόν 592 Ευρώ!! στο μισθό κάθε βουλευτή και όχι 7.500 Ευρώ ! που είναι σήμερα». Αυτό λέγεται κοινωνική δικαιοσύνη και πολιτεία ευνομίας, δικαίου και ισονομίας. Σε όποιον αρέσει. Σε όποιον δεν αρέσει (γιατί δεν του βγαίνουν τα έξοδα, όπως λένε), ας γίνει ναυτικός στα ποντοπόρα πλοία, να θαλασσοπνίγεται μια ζωή ή να γυρίσει πίσω στο χωριό του, εκεί από όπου προέρχονται. Να σκάβουν στα χωράφια, αυτά που έσκαβαν οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας. Αυτούς που σήμερα κλέβουν και στραγγαλίζουν, υπηρετώντες την αλητοκρατία των Αθηνών. Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ.                                                                                                                                     ΠΗΓΗ:taxalia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: