ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ",Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ...

Στόχος της Χρυσής Αυγής έγινε ο Αντώνης Καφετζόπουλος για τη συμμετοχή του στους Οικολόγους-Πράσινους και με προκήρυξη της οργάνωσης που διένειμαν στην Καστοριά τα μέλη της, τον χαρακτηρίζουν ανεπιθύμητο στην πόλη.
Ο δημοφιλής ηθοποιός, που βρέθηκε στη δυτικομακεδονική πόλη την περασμένη Παρασκευή για μια παράσταση του έργου «Σουίτα στο Πλάζα» μαζί με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, χαρακτηρίζεται «φιλοσκοπιανός» και «φιλότουρκος» από την ακροδεξιά οργάνωση, η οποία κάλεσε τους Καστοριανούς να μην αγοράσουν ούτε ένα εισιτήριο, στο όνομα του... Παύλου Μελά και του Γερμανού Καραβαγγέλη.

«Αντώνης Καφετζόπουλος, Ανεπιθύμητος στην Καστοριά - Να φύγεις να πας αλλού - Πείτε ένα μεγάλο όχι στον φιλοσκοπιανό και φιλότουρκο Καφετζόπουλο», ήταν ο τίτλος της προκήρυξης.
Στην «επιχειρηματολογία» τους, τα μέλη της Χρυσής Αυγής καταλογίζουν στον ηθοποιό πως «παίζει το παιχνίδι των σκοτεινών ξένων δυνάμεων που θέλουν να διαλύσουν και να διαμελίσουν την Ελλάδα μας κοινωνικά, οικονομικά, εθνικά και φυλετικά». Η ανακοίνωση καταλήγει με την παρότρυνση για μποϊκοτάζ της παράστασης, καθώς «Ο Παύλος Μελάς και ο Γερμανός Καραβαγγέλης δεν θυσιάστηκαν για διπλές ονομασίες και πολιτικές προδοσίες», όπως αναφερόταν.
Με ανακοίνωση - απάντησή τους υπό τον τίτλο «Πιστοποιητικά εθνικών φρονημάτων για μια παράσταση», οι Οικολόγοι Πράσινοι αναφέρουν πως οι πατριδοκάπηλοι χτύπησαν αυτή τη φορά στην Καστοριά, επιχειρώντας να την κρατήσουν «αμόλυντη» από το... μίασμα του Αντώνη Καφετζόπουλου.
«Η μακαρθική αυτή συμπεριφορά», τονίζεται στην ανακοίνωση, «δεν αφορά τη συντριπτική πλειοψηφία των δυτικομακεδόνων. Ας το αποδείξουμε λοιπόν στην πράξη απομονώνοντας και καταδικάζοντας όσους επιχειρούν να ξεθάψουν τα τόμαχοκ της μισαλλοδοξίας», καταλήγει η ανακοίνωση.
Να σημειωθεί ότι ο Αντ. Καφετζόπουλος έδωσε με μεγάλη επιτυχία και χωρίς κανένα πρόβλημα παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη.        ΕΘΝΟΣ                                                Υ.Γ.:ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: