ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Ο εποικισμός και η μιντιακή "τρομοκρατία" κατά της ελεύθερης έκφρασης

Εδώ και 10 περίπου χρόνια οι "προοδευτικές" δυνάμεις στο ΠΑΣΟΚ, την ΝΔ, και την Αριστερά σφυρηλατούν την κοινή γνώμη με προπαγάνδα ενάντια στον ρατσισμό και την ξενοφοβία. Με την έννοια ρατσισμό βέβαια δεν αναφέρονται στην προκατάληψη έναντι άλλων λαών αλλά αποκλειστικά στην ΑΠΟΔΟΧΗ εκατομμυρίων παράνομων τριτοκοσμικών ξένων στην Ελλάδα!

Οι Αριστεροί που στα χαρτιά εκπροσωπούν την ακραία έκφραση του Αντιρατσιστικού κινήμματος εφαρμόζουν στην πράξη τις πιο ακραίες ρατσιστικές πρακτικές εις βάρους του υπόλοιπου Ελληνικού λαού με κριτήριο τις πολιτικές πεποιθήσεις. Επιπλέον τα ιδιότυπα χαρακτηριστικά αυτής της αντιρατσιστικής καμπάνιας συνδέονται άμεσα με τους στόχους της άρχουσας τάξης που επιδιώκει την μεγιστοποίηση των κερδών από την εκμετάλευση του φθηνού εργατικού δυναμικού. Γι αυτό τον λόγο τα μεταναστευτικά κύμματα προς την χώρα μας είναι αλλεπάλληλα. Διότι ο μισθός των λαθρομεταναστών αυξάνεται κατά την μακροπρόθεσμη διάρκεια παραμονής, και πρέπει να αντικασταθούν με νέα φθηνά "εμβάσματα".

Η πανάκριβη και εξοντωτική εκστρατεία που στοχεύει κυρίως μέσω της προβολής στα ΜΜΕ, στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης έχει ως αποτέλεσμα την τρομοκράτηση του Ελληνικού λαού. Οι πρακτικές συνέπειες στα πολιτικά δρώμμενα της χώρας γίνονται γρήγορα αντιληπτές: Για παράδειγμα σημαντικός αριθμός Ελλήνων πολιτών αρνούνται να υπογράψουν το αίτημα για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος υπό τον φόβο ότι τα στοιχεία αυτά θα μεταβιβαστούν στην κυβέρνηση με τον κίνδυνο να χαρακτηριστούν ως ρατσιστές, κάτι που ίσως θα είχε απρόσμενες συνέπειες στην επαγγελματική τους καρριέρα. Εδώ πρόκειται φυσικά για φόβο που αφορά την διεξαγωγή μιας δημοκρατικής διαδικασίας και λαικής έκφρασης!

Κάποτε τα ΜΜΕ ήταν ενημερωτικά, προωθούσαν πολιτικές απόψεις, αλλά ουδέποτε ή τουλάχιστον σπάνια επιδίωκαν την αποσιωποίηση των απόψεων των πολιτικών αντιπάλων. Αυτόν τον ρόλο εξασκούσε άμεσα η κρατική εξουσία. Σήμερα όμως που η εξουσία θεωρείται φιλελέυθερη, τον ρόλο αυτό τον έχουν αναλάβει τα ΜΜΕ έχοντας εξελιχθεί σε ένα όργανο "τρομοκρατίας" ενάντια στην λαική... ΕΚΦΡΑΣΗ! Χαρακτηρισιτκό είναι το γεγονός ότι τα δελτία και οι ενημερωτικές τηλεοπτικές εκπομπές έχουν καταστεί ως μέσον έκφρασης των απόψεων του... παρουσιαστή, ο οποίος εξασφαλίζει επίσης ότι ουδείς από τους παρεβρισκόμενους καλεσμένους δεν ξεφεύγει από την γραμμή που επιβάλλει το τηλεοπτικό κανάλι.



Παράλληλα, στον έντυπο τύπο, οι αρθογράφοι που εκφράζουν μια διαφορετική άποψη έχουν εκλείψει, με αποτέλεσμα όλα σχεδόν τα Μέσα να παρουσιάζουν μια ομοιόμορφη παρουσίαση απόψεων και γεγονότων. Χαρακτηριστική ήταν η ομόφωνη γραμμή ενάντια στην ΕΛ.ΑΣ. που διατήρησαν επί μήνες τα κανάλια, καθώς και η συχρονισμένη μετέπειτα εναντίωση στις ομάδες αντιεξουσιαστών που πριν λίγους μήνες αποκαλούσαν "εξερθέντες μαθητές", και "γενιά των 700 ευρώ"! Με ελάχιστες εξαιρέσεις την ίδια γραμμή υιοθέτησαν τα ΜΜΕ ενάντια στην προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ οδηγώντας την πτώση της. Εκεί όμως που παρατηρείται ομοφωνία δίχως προηγούμενο είναι στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. Είναι πρωτοφανές ότι στην ουσία όλα τα παραδοσιακά πολιτικά κόμματα του κοινοβουλίου έχουν υιοθετήσει την ίδια γραμμή υπερασπίσεως της λαθρομετανάστευσης!

Η εκστρατεία προπαγάνδας για την επιβολή της αποδοχής ενός πολυπολιτισμικού μοντέλου στην Ελληνική κοινωνία είναι καλά οργανωμένη και πλουσιοπάροχα ενισχυμένη με κρατικά και κοινοτικά κονδύλια. Αν αναρωτιέστε πως έφθασε η Ελληνική κοινωνία να φοβάται να υπερασπίσει τα αυτονόητα δικαιώματά της ίσως το παρακάτω βίντεο σας λύσει κάποιες από τις απορίες.

ΕΨ

Δεν υπάρχουν σχόλια: