ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Τί λέτε ρε απατεώνες "έλληνες" πολιτικάντηδες! Το γερμανικό περιοδικό και η Γερμανία σας έφταιξε? ή το μακρύ σας χέρι που καταντήσατε την Ελλάδα σαν μια ζητιάνα γεροντοκόρη? Φτού σας και ξανα-φτού σας ...



           γράφει  ο 
"μήτσος ο ξεκούραστος"

Φτού σας βρε μασκαράδες του ελληνικού κοινοβουλίου που προσπαθείτε για άλλη μια φορά να εναποθέσετε τις δικές σας αμαρτίες στις πλάτες του ελληνικού λαού.
Φτού και ξανα-φτού σας βρε αγήρτες του κερατά που
έχετε το θράσος να ειρωνεύεστε τον ελληνικό λαό λέγοντάς του πως για μια ακόμα φορά θα αποδειχτεί αντάξιος των ευθυνών του. Για ποιές ευθύνες μιλάτε βρε λαμόγια του κερατά? Για ποιές? Ο λαός έκλεβε τόσα χρόνια? Ο λαός έφτασε το δημόσιο χρέος της χώρας στον έβδομο ουρανό??? Κι αντί να βρείτε το θάρρος και τη δύναμη να ξεμπροστιάσετε τους κλέφτες και τους απατεώνες (που κάποιοι ακόμα είναι ανάμεσά σας στα έδρανα του κοινοβουλίου) θέλετε να βγείτε κι από πάνω. Και για να στρέψετε και το ενδιαφέρον του κόσμου προς άλλη κατεύθυνση, βρίζετε τη Γερμανία και τον γερμανικό λαό ότι δήθεν σας αποκάλεσαν απατεώνες και μιζαδόρους. Γατί, ψέμματα είναι? Τι παραπάνω απο την ωμή αλήθεια είπαν κι αυτοί. Αυτό δηλαδή που ο κάθε έλληνας ξέρει και το βιώνει κάθε μέρα στο πετσί του. Οι γερμανοί σας έφταιξαν τώρα? Ξεχνάτε πως δυό εκατομμύρια γερμανοί τουρίστες επισκέπτονται τη χώρα μας κάθε χρόνο? Μηπως δεν τους θέλετε? Μόνον ο τουρισμός μας απέμεινε για να έρθουν χρήματα στη χώρα. Τις βιομηχανίες και ό,τι άλλο κερδοφόρο είχαμε τις διώξατε με τα πολιτικά σας τερτίπια σας των τελευταίων 25 -30 χρόνων. Ανθέλληνες, αγήρτες του κερατά. Φτού σας ρε παλιοτόμαρα και ξανα-φτού σας. Ο χοντροπάγκαλος της πασοκοκυβέρνησης που κατηγορεί τους γερμανούς ότι μας χρωστάνε, ξέχασε πως πριν λίγα χρόνια είχε πει στα ίδια τα συντρόφια του,πως: " επι οχταετίας Σημίτη, διαλύσαμε τη χώρα" ??? Η κυρία Βάσω δεν είχε πει την ίδια εποχή, πως: "στην κυβέρνηση Σημίτη υπάρχουν κάποιοι που επλούτισαν υπερβολικά σε μηδέν χρόνο" ??? τα ξεχνάει βρε σκουλίκια αυτά ο ελληνικός λαός? Αλλά έτσι σας βολεύει , τον θέλετε αμνήμονα, τον θέλετε με μόνιμη αμνησία τον Έλληνα.  Άκουγα σήμερα απο τη Βουλή στην "ώρα του πρωθυπουργού" τους αρχηγούς των μικρών κομμάτων να θέτουν ερωτήματα και να κάνουν προτάσεις στον πρόεδρο της κυβέρνησης και σιχάθηκα αυτόν τον "κωλοτούμπα", τον "μέγα θεατρίνο" τον πρόεδρο του Λάος που κατηγορούσε τον γερμανικό λαό και ζητούσε απ' τον πρωθυπουργό ν' απαιτήσει λέει αποζημιώσεις και πράσινα άλογα. Κουβέντα να γίνεται. Τολμάει να πει πως κάποιοι πρέπει εδώ και τώρα να φέρουν πίσω τα κλεμένα? Τολμάει να θίξει παλιούς φίλους και πρώην συγκάτοικους στη μυρμηγκοφωλιά του αίσχους? Κόρακας κοράκου το μάτι το βγάζει? Εμ, όχι δα!!! Και να σου θυμήσω κύριε "πσιλοαπατεωνίσκε" αρχηγέ του φαιδρού νεοδεξιού κόμματος που απαιτείς και χρήματα κι αποζημιώσεις απ' τους γερμανούς, ότι: 

Οι Γερμανοί το 1960 έδωσαν την πρώτη τους κατοχική αποζημίωση στην Ελλάδα ύψους 115 εκατομμυρίων μαρκων. Παράληλα μ' αυτό τότε υπήρξε και η συμφωνία ν΄ανοίξουν τα σύνορα της Γερμανίας για τις χιλιάδες των ελλήνων εργατών που έτρεξαν αμέσως στο μοναδικό αυτό κέλεσμα κι έφαγαν ψωμί κι έφτιαξαν περιουσίες. Η δεύτερη γερμανική αποζημίωση κύριε ψευτοαρχηγέ του Λάος δόθηκε επι κυβέρνησης των Αποστατών (ο πολιτικός σου πατέρας ο μητσοτάκης να σου το επιβεβαιώσει) και η τρίτη γερμανική αποζημίωση δόθηκε λίγο πριν ερθει το ευρώ στη χώρα μας, επι κυβέρνησης Σημίτη, αλλα τότε οι μπαγάσηδες αυτοί (που καταρήμαξαν τη χώρα και που εσύ τους επικαλείσαι συνεχώς) το απέκρυψαν απ' τον ελληνικό λαό. Μαλάκες ήταν για να το φανερώσουν??? Πως βρέθηκαν πολλοί απ' αυτούς με τεράστιες βιλάρες με κολυμβητικές πισίνες στα βόρεια προάστια και εκατομμύρια με μετοχές σε off-shore εταιρείες? Και σήμερα κάνουν το παγώνι κάποιοι και μέσα στη Βουλή μας ρίχνουν ένα σωρό κοτσάνες, λές και δεν ξέρουμε ποιοί έβαλα βαθιά το χέρι στο μέλι... Χρήστο μου , "εκσυγχρονιτή" μας,  έχουμε άδικο???
Είχαμε κι αλλες μορφές αποζημιώσεων, ψευτοηγετίσκε του Λάος, απ' τους γερμανούς όμως,  αλλά δε σε συμφέρει να τα θυμάσαι αυτά: Ηταν οι σημαντικότατες αρχαιολογικές τους έρευνες σε πολλά σημεία της χώρας μας που έχουν χρηματοδοτηθεί απ' το γερμανικό κράτος. Άρα οι γερμανοί έχουν προσφέρει αποζημιώσεις προς την Ελλάδα. Απλά βρε λαμόγια, δεν σας συμφέρει να τις πείτε και να τις παραδεχτείτε, γιατί θέλετε κι άλλα για πάρτυ σας. Ετσι έχετε μάθει, μόνον να παίρνετε και τίποτα άλλο. Ντροπή σας βρε ξεδιάντροποι πολιτικάντηδες της πεντάρας, που σας έθειξε ένα γερμανικό περιοδικό λέγοντάς σας πως είστε απατεώνες και φαληρίσατε το ελληνικό Κράτος και την οικονομία του!!! Σας είπε κατάμουτρα την ωμή αλήθεια.Και η οποία δεν σας αρέσει γιατί έχετε μάθει όλα αυτά τα τελευταία 30 χρόνια να ζείτε και να πλουτίζετα μέσα απο το ψέμμα και την διαπλοκή σε βάρος του ελληνικού  λαού. 

Αλλά έχει κι ο καιρός γυρίσματα...
ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΟΜΩΣ  ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΤΟΥ ΣΑΣ ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: