ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΣΚΑΙ, ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΑΚΙ ΟΥΤΕ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΤΗΣ..



ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΣΑΤΥΡΟΙ ΓΕΛΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΠΟΝΗΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΩΣ ΣΑΤΙΡΕΣ..

Η Ελληνική σημαία αποτελεί σύμβολο της κυριαρχίας του Ελληνικού Κράτους. Αποτελεί επίσης και κυρίως, σύμβολο αγώνων, θυσιών, αίματος, ιστορικής μνήμης και κληρονομιάς, αρχών και αξιών, σύμβολο ενότητας και εθνικής ομοψυχίας. Η προσβολή των εθνικών συμβόλων θίγει όλα τα παραπάνω και τιμωρείται από τις διατάξεις του άρθρου 181 Ποινικού Κώδικα καθώς και στο άρθρο 58 του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα.

Συγκεκριμένα το άρθρο 181 του ΠΚ ορίζει: «Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του κράτους … τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών».

Αντίστοιχα στο Στρατιωτικό Ποινικό Κώδικα το άρθρο 58 ορίζει: «Στρατιωτικός που δημόσια με λόγο ή έργο ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκδηλώνει καταφρόνηση για τη σημαία, …, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών».

Με λίγα λόγια η πολιτεία μας προβλέπει την τιμωρία όλων όσων απαξιώνουν και προσβάλλουν με τον οποιονδήποτε τρόπο το σύμβολο της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, τη Σημαία.

Εγώ σας ερωτώ λοιπόν.

Για ποιο λόγο οι Εισαγγελείς, το ΕΣΡ και η Αστυνομία αφήνουν επί σειρά ετών το κανάλι ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα την γελοιωδέστατη από κάθε άποψη και επίπεδο, εκπομπή “ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ” να προσβάλλει κατ’ επανάληψη και κατά συρροή το εθνικό μας σύμβολο το οποίο το απεικονίζει ανάποδα; Σε ποια άλλη χώρα θα γινόταν επιτρεπτό αυτό; Πείτε μου μία έστω χώρα πλην της Ελλάδος.

Η έννοια της δημοκρατίας και της ελευθεριότητας επιτρέπει στο κάθε γελοίο υποκείμενο, στον κάθε πουλημένο καναλάρχη και στον κάθε γραικύλο να προσβάλει με αυτό τον τρόπο το εθνικό σύμβολο της χώρας; Θα εφαρμοστούν κάποτε οι Νόμοι και οι Κανόνες αυτής της χώρας κύριοι Εισαγγελείς, κύριοι της Αστυνομίας και κύριοι του ΕΣΡ;

Εδώ θα μου πείτε ότι και οι κουκουλωτοί αναρχοναζί καίνε τη σημαία ελεύθερα και ποτέ δε συλλαμβάνονται και πολύ κακώς βέβαια αλλά ας πούμε ότι αυτοί είναι κουκουλοφόροι και το σκάνε μέσα στο άσυλο και οι Εισαγγελείς και η ευνουχισμένη αστυνομία μας, “αδυνατούν” να τους συλλάβουν. Στην περίπτωση όμως της εκπομπής του ΣΚΑΙ, “ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ”, οι Εισαγγελείς και η Αστυνομία δεν μπορούν να «εντοπίσουν» το σταθμό και τους υπευθύνους αυτού; Τους είναι άγνωστοι; Επίσης στο δρόμο που βγαίνει το γελοίο υποκείμενο που υποδύεται τον τσολιά και όπου με τη σημαία ανάποδα τριγυρνά στους δρόμους γυρίζοντας τα βίντεο της εκπομπής και πάλι δεν μπορούν να τον συλλάβουν οι κύριοι της Εισαγγελίας και τις αστυνομίας; Χρειάζεται ειδική άδεια ο αστυνομικός για να επέμβει σε έγκλημα που λαμβάνει χώρα μπροστά του; Ποιον φοβούνται τον Τσίπρα ή την Παπαρήγα; Και γιατί άραγε ο «τσολιάς» δεν ασχολείται ποτέ και με το ΣΥΡΙΖΑ; Τι ερώτηση κάνω τώρα ε;

Για να σας βοηθήσω λοιπόν κύριοι Εισαγγελείς, κύριοι του ΕΣΡ, κύριοι της Αστυνομίας κλπ “που δεν μπορείτε να εντοπίσετε” τους κυρίους αυτούς του ΣΚΑΙ, ορίστε οι διευθύνσεις, τα τηλέφωνα και τα emails τους από το ίδιο τους το site… www.skai.gr

Ιδιοκτησία:

Ραδιοφωνικές και Τηλεπικοινωνιακές Επιχειρήσεις Α.Ε.Ε.

Eθνάρχου Μακαρίου και Φαληρέως 2 Νέο Φάληρο 185 47

τηλ. 210-4800170-4

Εκπομπή “ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ” ellinofreneia@skai.gr

Σύνταξη: editorial-web@skai.gr

Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας: pr@skai.gr

Έτσι μας κατάντησαν κυρίες και κύριοι τα γραικυλοειδή της θολοκουλτούρας και του ψευτοπροοδευτισμού. Να γελάμε προσβάλλοντας τα εθνικά σύμβολα μας για τα οποία κάποιοι άλλοι έχυσαν το αίμα τους για να καθόμαστε εμείς σήμερα εκ του ασφαλούς στον καναπέ μας και να χαζογελάμε με τα γλοιώδη αυτά υποκείμενα που βιάζουν την Ελληνική σημαία και τα εθνικά σύμβολα της πατρίδας μας, προσβάλλοντας ειδικά αυτούς που έχυσαν το αίμα τους για την πατρίδα, τη σημαία και τους απογόνους τους και κανείς, ούτε οι εισαγγελικές, ούτε οι αστυνομικές αρχές, ούτε καν οι πολίτες αυτής της χώρας να μην αντιδρούν, το αντίθετο μάλιστα να χαζογελούν ξεφτιλίζοντας τον ίδιο τον εαυτό τους, την ίδια την πατρίδα τους για την οποία οι ίδιοι είναι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για το σημερινό της χάλι, με τις επιλογές τους πάνω από την κάλπη…

Το άλλοθι για όλους αυτούς τους γραικύλους είναι ότι οι νεοέλληνες δεν υπήρξαν όμοιοι στο “ανάστημα” με τους προγόνους τους! Σωστά, μόνο που υπεκφεύγουν και ξεχνούν σκόπιμα ότι οι ίδιοι είναι αυτοί οι νεοέλληνες που σήμερα κατηγορούν και οι οποίοι απεδείχθησαν πολύ κοντύτεροι στο “ανάστημα” από τους προγόνους τους….

*ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΠΡΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΓΡΟ ΠΥΡ. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗ ΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΟΧΑΔΕΡΦΙΚΟΥΣ ΠΑΛΙΑΤΣΟΥΣ.

υγ. Κάποιοι γελοίοι θολοπροοδευτικοί bloggers, είχαν ισχυριστεί σαν απάντηση σε αυτό το κείμενο, ότι η σημαία αναποδογυρισμένη σημαίνει κατάσταση κινδύνου και αποτελεί τάχα διεθνή πρακτική, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Στην ερώτηση μου εάν είναι έτσι τα πράγματα, τότε τι σημαίνει ανάποδα η Ιταλική, η Γαλλική, η Βρετανική, η Τούρκικη, η Ιαπωνική, Σουηδική, Νορβηγική, Δανέζικη, Φινλανδική, Αυστριακή, Ελβετική, Ισλανδική, Κουβανέζικη, Αλγερινή, Ιρλανδική, Τυνησιακή, Μαλακεδονική σημαία κλπ φυσικά δεν ήξεραν τι να μου απαντήσουν... γιατί επήραν τον μπούλον και πάλι από τον Imaginos όπως και πάντοτε τον παίρνουν... Πάρτε τις προαναφερόμενες σημαίες και γυρίστε τες ανάποδα να δούμε εάν δείχνουν κάτι διαφορετικό για να αποτελεί και διεθνή πρακτική σε περίπτωση κατάστασης ανάγκης. Η μόνη κατάσταση ανάγκης είναι οι καμένοι, κυριολεκτικά, θολοπροοδευτικοί εγκέφαλοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: