ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Καλωσήλθατε στο νέο Μεσαίωνα.


Πακιστανός μαχαίρωσε την μία γυναίκα και την άλλη την έπνιξε!

Εφιαλτικές διαστάσεις παίρνουν τα κρούσματα εγκληματικότητας στην περιοχή μας.
Το μεσημέρι αποκαλύφθηκε στο Πλατανάκι διπλό έγκλημα.
Μέσα στο σπίτι βρέθηκαν νεκρές μια 78χρονη κάτοικος του χωριού και η 52χρονη οικιακή βοηθός της από τη Γεωργία.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας, η αλλοδαπή δολοφονήθηκε με μαχαίρι, ενώ ο δράστης έπνιξε με μαξιλάρι την 75χρονη που ήταν κατάκοιτη.
Επίσης δράστης φέρεται να είναι ένας αλλοδαπός, πακιστανός, ο οποίος τις τελευταίες έμενε σε αποθήκη δίπλα απο το σπίτι καθώς τον είχαν για να τους βοηθάει στο κοπάδι τους.
Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε ο ……
Γενικός Αστυνομικός Δ/ντης Στερεάς Ελλάδας κ. Κουμαντάνος.
“Γύρω στις τρεις και μισή το απόγευμα τηλεφωνήσαν στην Α.Δ Βοιωτίας και μας είπαν ότι στο χωριό Πλατανάκι υπάρχουν δύο δολοφονημένες γυναίκες. Αμέσως επιλήφθηκε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, αστυνομικοί του οποίου διαπίστωσαν ότι πάνω στο κρεβάτι υπήρχε μια πνιγμένη γυναίκα με σχοινί και στο υπόγειο του σπιτιού άλλη μια γυναίκα η οποία ηταν δολοφονημένη με αρκετές μαχαιριές. Απ΄ότι διαπιστώσαμε η μια γυναίκα που έμενε στο χωριό, ήταν κατάκοιτη στο κρεβάτι και η άλλη ήταν οικιακή βοηθός απο την Γεωργία. Υπήρχαν και δύο Πακιστανοί που έμεναν στο υπόγειο. Ο ένας απο αυτούς έχει εξαφανιστεί και τον αναζητούμε” είπε ο κ. Κουμαντάνος.
Το τραγικό περιστατικό έχει ξεσηκώσει τους κατοίκους του χωριού αλλά και τους κατοίκους της Θήβας οι οποίοι εξαιτίας της απουσίας της Πολιτείας, δηλώνουν έτοιμοι να υπερασπιστούν την ακεραιότητα τους.
thiva-press.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: