ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

"ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ...."

Αυτή ήταν η μια δήλωση του Καρατζαφέρη που προκάλεσε οργή......
Η δεύτερη και...αναμενόμενη που ο κωλοτούμπας δεν υπήρχε περίπτωση να μην κάνει ήταν η διαπίστωση πως "όπου συνεργαστήκαμε με την ΝΔ ήμασταν πρώτο κόμμα".
Γλοιώδης γλύψιμο πριν τις εκλογές αισχρός λαϊκισμός μετά.....
Η γνωστή προεδρική κλίκα ανέλαβε να φερει σε πέρας την πολιτική Καρατζαφέρη.Την πολιτική της συνδιαλλαγής καλυμμένης με πατριωτικές κορώνες.
Τα αποτελέσματα οικτρά καθως η αποχή και η διάλυση της ΝΔ όσο αφορά της Περιφερειακές εκλογές αλλά και η χαλαρή ψήφο των δημοτικών για ακόμα μια φορά δεν στάθηκαν ικανά να δώσουν έστω μια ώθηση στα εκλογικά ποσοστά του "πολυκατοικία".
Αν και στους περισσότερους απο τους μισούς δήμους της χώρας ΔΕΝ υπήρχε καν εκπροσώπηση του ΛΑΟΣ.Οπότε δεν μπορούν και να γίνουν σοβαρές κριτικές.Εντούτοις όπου ο Καρατζαφέρης κατέβασε ΔΙΚΟ του υποψήφιο ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ δικό του..... τα αποτελέσματα ήταν μια απο τα ίδια ή και χειρότερα.
Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας ο Χαρίτος δεν κατάφερε ουτε καν να διατηρήσει τα κομματικά ποσοστά.
Το ίδιο ισχύει και την Περιφέρεια Αττικής όπου ο Γεωργιάδης είναι πεσμένος κατα 1%.
Το 3% του Χρυσανθακόπουλου στην Δ.Ελλάδα μόνο για πανηγυρισμούς δεν είναι......
Ενω πατατράκ θεωρείται το 2% του Αλτίνη στην Δ.Μακεδονία.
Πτώση και στην Θεσσαλία όπου ο Ροντούλης απέσπασε 4,45% και περίπου 19.000 ψήφους όταν ο ΛΑΟΣ είχε λάβει 11.000 μόνο στον Ν. Λαρίσης και 26.000 στο σύνολο της Θεσσαλίας.
Υποφερτό αλλά όχι νικηφόρο το ποσοστό Βελόπουλου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αφού σχεδόν κατάφερε να πλησιάσει τα κομματικά ποσοστά χωρίς όμως να τα φτάσει ή να τα ξεπεράσει που ήταν και το προσδοκώμενο.
Η μόνη παρουσία που ξεπέρασε τις προσδοκίες ήταν του ανεξάρτητου Παπανδρέου στην Στερεά που έφτασε το 8%.
Οσο αφορά την σύμπραξη ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ στο πρόσωπο Τατούλη ο "άγνωστος" κατά τον Καρατζαφέρη Δράκος αναδείχτηκε σχεδόν ισόπαλος με τον γυρολόγο της πολιτικής αφού η διαφορά για τον δεύτερο γύρο είναι μικρότερη του 1%.
Συγχαρητήρια στους εκπροσώπους των υπόλοιπων πατριωτικών κομμάτων των κ. Ηλιάδη της "ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ" που χωρίς προβολή και μέσα κατάφερε να αποσπάσει 1,70 όταν η δυναμική του κόμματος του ήταν 0,60.
Στον κ.Μιχαλολιάκο που με 5,30 εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος στην Αθήνα.
Οπως και στον κ.Παπαπαθεμελή που με 6% "βάζει" 2 δημοτικούς συμβούλους στην συυμπρωτεύουσα.
Οπου ο εκλεκτός του κωλοτούμπα Στεργίου πήγε...άπατος αφου έλαβε κοντά στο 3%!!!!
Και μιλάμε για έναν δήμο που ο ίδιος ο κωλοτούμπας όταν ήθελε να διαφημιστεί το 2006 έβαλε υποψηφιότητα και έλαβε 7,5%.
Στο δήμο Πειραιά αυτοί που έβγαλαν τον άχρηστο Φασούλα ψήφισαν και τον Μαντούβαλο που δεν ξέχασε να βάλει στο ψηφοδέλτιο του το "Θρύλος"....Μιλάμε για ξεφτιλίκια πράγματα.
Κρίμα για την υποψηφιότητα της "Ελεύθερης Αθήνας" που θέλουμε να πιστεύουμε ότι αν τελικά της επέτρεπαν να μετάσχει στις εκλογές θα κατέγραφε και αυτή ικανοποιητικό ποσοστό.
Και μια ευχή για το τέλος .....
Αν και θα θεωρηθεί ουτοπικό.Εμείς ευχόμαστε στις επόμενες εκλογές να ξεπεραστούν μικροδιαφορές και να υπάρχει ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ πατριωτικό ψηφοδέλτιο ώστε οι δυνάμεις που αγωνίζονται για Ελλάδα να δώσουν ένα ισχυρό κτύπημα στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο.                                                      ΠΗΓΗ:protesilaos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: