ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Τα πρώτα πολιτικά συμπεράσματα μετά την Νίκη στον Δήμο της Αθήνας

Συμπέρασμα 1ο: Το πολιτικό κόμμα «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή» δεκαπλασίασε το ποσοστό του σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του 2009 (στην περιφέρεια της Α’ Αθηνών είχαμε λάβει 0,51% και τώρα ξεπεράσαμε το 5,3%).
Επομένως είμαστε ξεκάθαρα η ανερχόμενη πολιτική δύναμη.                                        Συμπέρασμα 2ο: Στις καταστάσεις των εκλογέων της Αθήνας περιλαμβάνονταν 13.000 περίπου λαθρομετανάστες. Αυτοί μεταφέρονταν μαζικά στα εκλογικά τμήματα, στην είσοδο των οποίων – ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ – εκπρόσωποι αριστερών κομμάτων τους μοίραζαν στοίβες ψηφοδελτίων, με την πλήρη ανοχή και κάλυψη της αστυνομίας. Οι μόνοι που αντέδρασαν στην ξεκάθαρη παρανομία ήταν οι εκλογικοί αντιπρόσωποι της Χρυσής Αυγής. Αποτέλεσμα των παραπάνω, να εκλέξει δημοτικό σύμβουλο το «Ανταρσία» και να μας περάσει με το ισχνό 0,4% ο «Σύριζα», εκλέγοντας δεύτερο αντιπρόσωπο.
Επομένως είχαμε ξεκάθαρη αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος και η νέα σύνθεση του συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων προέκυψε από τις ψήφους των λαθρομεταναστών.
 Συμπέρασμα 3ο: Σε ένα μεγάλο μέρος του 1ου και του 6ου δημοτικού διαμερίσματος η Χρυσή Αυγή έλαβε πάνω από 15%. Εμφανίστηκε δηλαδή στην 3η θέση της γενικής κατάταξης, πολύ πάνω από το ΚΚΕ και λίγο πίσω από το ΠΑΣΟΚ.
Επομένως η Χρυσή Αυγή κατεγράφη στην συνείδηση όλων των Ελλήνων ως επίσημο και ανερχόμενο πολιτικό κόμμα και έτσι παύουν διά παντός τα ψεύδη και οι συκοφαντίες περί… «ακροδεξιάς συμμορίας» και χαμένης ψήφου.
 Συμπέρασμα 4ο: Σε πολλές περιοχές των Αθηνών που τα κοινωνικά προβλήματα είναι εξαιρετικά έντονα η Χρυσή Αυγή ξεπέρασε το 20%, ποσοστό που προ ολίγου καιρού φάνταζε εξωπραγματικό. 
Επομένως συνοικίες όπως ο Άγιος Παντελεήμονας, η πλατεία Αττικής, ο Άγιος Παύλος – δηλαδή ένα μεγάλο τμήμα της πόλης των Αθηνών – αποτελούν πλέον και επίσημα προπύργιο της Χρυσής Αυγής.
 Συμπέρασμα 5ο: Τα ποσοστά του Νικόλαου Μιχαλολιάκου στον Δήμο της Αθήνας είναι ανάλογα με τα ποσοστά που έλαβε ο υποψήφιος του ΛΑΟΣ στην περιφέρεια Αττικής (με απόκλιση 1%). Όσοι Έλληνες ψήφισαν ΛΑΟΣ στις προηγούμενες εθνικές εκλογές, αυτή τη φορά  καταψήφισαν τους υποψηφίους του Καρατζαφέρη στην Αθήνα (που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο Κακλαμάνη) και υποστήριξαν φανατικά τον συνδυασμό «Ελληνική Αυγή».
Επομένως το τηλε-κόμμα πνέει τα λοίσθια και το μεγαλύτερο τμήμα των ψηφοφόρων του έχει ήδη αποδεχτεί το αγωνιστικό κάλεσμα της Χρυσής Αυγής.
Συμπέρασμα 6ο ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ: Τα υψηλά ποσοστά μας στον Δήμο της Αθήνας αποτέλεσαν βασικό θέμα συζήτησης σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς χθες και σήμερα. Χατζηνικολάου, Νικολακόπουλος, Πρετεντέρης και όλοι οι χρυσοπληρωμένοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης δεν έκρυψαν σε καμία περίπτωση τους φόβους και τις ανησυχίες τους για την άνοδό μας. Ούτε ένας όμως δε μας έδωσε ούτε ένα δευτερόλεπτο τηλεοπτικού χρόνου για να απευθυνθούμε στον ελληνικό λαό, που λίγες ώρες πριν μας είχε περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του. Η Δημοκρατία τους φαίνεται ανίκανη να τηρήσει ακόμα και τα στοιχειώδη προσχήματα.
Είναι προφανής ο φόβος και η αγωνία τους, γιατί αυτό το Κίνημα που σήμερα αυξάνεται, ωριμάζει και ενισχύεται, αύριο μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτο.
 Ηλίας Κασιδιάρης                                                                                                                                     ΠΗΓΗ:xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: