ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Ο κουκουέδικος εκλογικός κρετινισμός δεν έχει όρια.



Η ηγεσία του ΚΚΕ δεν βγάζει άχνα και μάλιστα υποβαθμίζει το μοναδικό και χειμαρρώδες πολιτικό ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ που αντανακλά τις εκρηκτικές κοινωνικές διεργασίες και τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΡΟΠΕΣ απόρριψης του καθεστώτος και των κομμάτων.
Οι κομματικοί γραφειοκράτες του ΚΚΕ, αφού καταπίνουν αυτό το ΚΕΝΤΡΙΚΟ και ΠΕΛΩΡΙΟ μήνυμα των εκλογών θριαμβολογούν, φωνασκώντας κοκορομαχικά, για τα αυξημένα ποσοστά του κόμματος.
Εμφανίζουν και τη δική τους απόρριψη από τον ελληνικό λαό (συντριπτική ήττα) σαν θρίαμβο, μέσω της αστικής, στατιστικής απάτης των ποσοστών.


Ο Κάθε ένας μπορεί να καταλάβει ότι τα μεγάλα ποσοστά της αποχής προέρχονται από τα δύο μεγάλα, ΜΑΖΙΚΑ κυβερνητικά κόμματα.

Συνεπώς εάν ένα κόμμα, σαν το ΚΚΕ, χάσει πολύ μικρότερο ποσοστό ψηφοφόρων από τα τεράστια ποσοστά των μεγάλων η δύναμή του σε ποσοστά εμφανίζεται μεγαλύτερη.

Το ΚΚΕ, ένα κόμμα από τα πλέον τσιμενταρισμένα χάνει πάντα ποσοστιαία μικρό μέγεθος από ό,τι τα μεγάλα κόμματα του δικομματισμού.


ΣΥΝΕΠΩΣ,
η μέτρηση της δύναμής του σε ποσοστά είναι πλασματική και εμφανίζεται αυξημένη. Μπορεί να χάνει ψηφοφόρους και να εμφανίζεται με ανεβασμένα ποσοστά.

ΟΤΑΝ, λοιπόν η ΑΠΟΧΗ φτάνει σα όρια του 50% τότε αυτά τα ποσοστά που πήρε το ΚΚΕ δεν απεικονίζουν ΚΑΜΙΑ πραγματική άνοδο σε ψήφους.

Το αντίθετο απεικονίζουν μείωση.


Γι’ αυτό πρέπει να αναζητήσουμε τον πραγματικό αριθμό των ψήφων για να βγάλουμε ακριβή συμπεράσματα.

Το κεντρικό, βεβαίως και στρατηγικό συμπέρασμα γίνεται ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ.

Το ΚΚΕ, μέσα σε συνθήκες ΓΕΝΙΚΗΣ κατάρρευση του καθεστώτος, ΣΗΨΗΣ και ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ, μέσα σε συνθήκες οργισμένης λαϊκής θύελλας, δεν μπορεί να δημιουργήσει, ούτε στο ελάχιστο, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ.

Μένει κολλημένο στις δυνάμεις του, ή έστω αυξάνοντάς τες στο ελάχιστο.

ΑΥΤΟ για ένα κόμμα που λέει ότι είναι αντικαθεστωτικό και «αριστερό» είναι συντριπτική ήττα.

Αν το ΚΚΕ δημιουργούσε στο ελάχιστο κοινωνικό ρεύμα δεν θα δημιουργούσε ΡΕΥΜΑ η ΑΠΟΧΗ.


Το μόνο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ που υπάρχει σήμερα μέσα στην ελληνική κοινωνία είναι η ΑΠΟΧΗ. Δηλαδή η ΑΠΟΡΡΙΨΗ και του ΚΚΕ.


Η Ηγεσία του ΚΚΕ, το θάνατό της τον προσλαμβάνει σαν ζωή και νίκη, μέσω των ποσοστιαίων αλγεβρικών αλχημειών.

ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΤΗ και πλαστογραφία…

Δεν ανοίγουν κανένα βιβλίο των κλασσικών να δούνε το πώς κρίνουν τους εκλογικούς δείκτες.

ΤΡΕΜΟΥΝ γιατί εκεί θα δούνε ότι είναι ένα πτώμα σε αποσύνθεση…

Άκου ο μισός πληθυσμός της Ελλάδας να γυρίζει την πλάτη στις εκλογικές διαδικασίες και το ΚΚΕ να θριαμβολογεί εκλογικά, επειδή μπορεί να πήρε κάποια ψηφοδέλτια παραπάνω, αν και αυτό είναι υπό εξέταση…                                       ΠΗΓΗ:resaltomag.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: