ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΣΓΟΥΡΟΣ: Ο ΜΑΣΚΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ

Το πρωί δηλώνει εναντίον του Μνημονίου, το μεσημέρι και ναι και όχι, το βράδυ ο περιπλανώμενος διχασμένος γυρολόγος των τηλεοπτικών καναλιών, φορώντας τη μάσκα....
και την κουκούλα των Ρομπέν των Φτωχών υποδύεται τον Αντιμνημονιακό. Ο Ζορό της ντόπας των αρσιβαριστών, αλήθεια ποιο είναι το επάγγελμά του? Έχει κολλήσει ένσημα? Έχει πτυχίο? Τον έχρισε η Κυβέρνηση της ομηρείας, της υποδούλωσης, της υποτέλειας και του Μνημονίου.

Τον υποστήριξε το βαθύ κράτος και παρακράτος του ΠΑ.ΣΟ.Κ, τον προπαγανδίζει το MEGA-Μνημονιακό κανάλι με επικεφαλή την πλαστικό-μποτόξ-μπεμπέκα Όλγα Κεκέδο-Τρέμη, μαζί με όλο το club των κεκεδοφονιάδων της Ελληνικής Γλώσσας: Μνημόνιο-Τσίμα, Μνημόνιο-Καψή συν την σεληνιασμένη Μνημόνιο-Κάτια Μακρή με τους πρασινοαφρούς στο στόμα. Μπροστάρης όλων είναι ο αρχιμακελάρης του Ελληνικού Συντακτικού, ο Πρωθυπουργός με το μαύρο κολλάν στον πισινό, τα πορτοκαλί παπούτσια, το ροζ βραχιολάκι, ο Batman με φυσιογνωμία τρελό-κίναιδου. Ο αρχιληστής, ο Νταβέλης του στερήματος του Λαού Τζέφρυ Γερμανό-τσολιάς Παπανδρέου. Επιπλέον τον στηρίζει υπόγεια η Ντόρα Μητσοτάκη Φεουδαρχογιάννη με τον αρχιβρικόλακα μεφιστοφελή, τον Εφιάλτη κατά τη ρήση του Ανδρέα Παπανδρέου Κώστα Don Μητσοτάκη.

Όλοι μαζί Μνημονιοεραστές νεομνημονιοχήτες δοσίλογοι πολιτικοί στηρίζουν τον Σγουρό, ο οποίος όμως συνιστά τον κεντρικό βραχίονα του Συστήματος Εξουσίας, το μακρύ χέρι των μεγαλοσυμφερόντων, τον μνημονιοταμία της Κυβέρνησης Κατοχής. Την Κυριακή όμως η κοινωνική λαϊκή συμμαχία θα μιλήσει με την ψήφο της απέναντι στον μνημόνιο-καρνάβαλο και στην τραβεστί συμμαχία του και θα σταθεί φραγμός στην εισβολή και κατάληψη της περιφέρειας Αττικής από τις ντόπιες και ξένες Μνημόνιο δυνάμεις.
Ανδρεας Π                                                                                                                                                ΠΗΓΗ:ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: