ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Στείλτε τον Καμίνη στη Νυρεμβέργη!

http://olympiada.files.wordpress.com/2010/11/13.jpg?w=200&h=296«Αντιδρά ο τοπικός πληθυσμός.. Δεν μπορούμε να ζούμε όμως συνέχεια με την απειλή των τοπικών πληθυσμών…!!!»


Συγκλονίζει η χθεσινή αποκάλυψη του Δημήτρη Κραουνάκη στο άρθρο του, σχετικά με την ελεεινή και κατάπτυστη δήλωση Καμίνη που παραπέμπει στις μαύρες ημέρες των γενοκτονιών και της ναζιστική κατοχής.
Η άθλια θέση Καμίνη που παραπέμπει στους σφαγείς των λαών, δείχνει ακριβώς τη νοοτροπία των εκλεκτών του κεφαλαίου, των πλασιέ του μνημονίου που βέβαια δεν δίνουν δεκάρα για τους πληθυσμούς των χωρών. Εάν μπορούσαν να τους εξαφανίσουν για να έχουν τα …αγροτεμάχια χωρίς υποχρέωση, θα το έκαναν ευχαρίστως. Όπως έκαναν με τους “τοπικούς πληθυσμούς” στην Αφρική, στην Αμερική, αλλά και πιο πρόσφατα.
Πως είναι δυνατόν σε μία χώρα που έζησε τη ναζιστική θηριωδία στο πετσί της, να κυκλοφορεί ελεύθερος ο κάθε Καμίνης μετά από τέτοιες δηλώσεις; Σε μία χώρα που έζησε την σφαγή των Καλαβρύτων, της Άρτας, του Διστόμου, της Θεσσαλονίκης, της Σμύρνης…
Δυστυχώς τα κτήνη της ναζιστικής φιλοσοφίας και μεθόδων υποταγής των τοπικών πληθυσμών, στην Ελλάδα αντί να κρεμιώνται, απολαμβάνουν δημόσια αξιώματα. Ας μην αναρωτιόμαστε λοιπόν πως καταλήξαμε στο μνημόνιο της υποταγής.
…Και κάποιοι άλλοι όμως ήταν καμαρωτοί, μέχρι που ήρθε η Νυρεμβέργη (ή το Γουδή). ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: