ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

SUPERLEAGUE FORMULA:Δεν... πιάνεται ο Ολυμπιακός!

 Δεν... πιάνεται ο Ολυμπιακός!


Ακόμα μία νίκη πανηγύρισε η ομάδα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Superleague Formula, αφού οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν την τρίτη πρωτιά τους σε βάθρο.
Στον έκτο γύρο του πρωταθλήματος της Superleague Formula ο Ολυμπιακός πανηγύρισε ακόμη ένα βάθρο στο Βέλγιο και πιο συγκεκριμένα στην πίστα Ζόλντερ. Ο πιλότος της πειραϊκής ομάδας εκκίνησε από την πρώτη θέση, την οποία και διατήρησε μέχρι την καρό σημαία, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή κατάσταση της ομάδας.
Ύστερα, από δύο νίκες στους μεγάλους τελικούς της Γερμανίας και της Ισπανίας ο Κρις Βαν Ντερ Ντριφτ ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου και στο Βέλγιο, στον πρώτο αγώνα της ημέρας. Ο πιλότος του Ολυμπιακού διατήρησε τη θέση του στην εκκίνηση, παρά την πίεση της Άντερλεχτ, κάνοντας μάλιστα τον ταχύτερο γύρο μόλις στον πέμπτο γύρο.

Οι δύο προπορευόμενοι πιλότοι (Βαν Ντερ Ντριφτ και Ριγκόν) μπήκαν μαζί στα πιτ για αλλαγή ελαστικών, με την πειραϊκή ομάδα να κάνει καλό χρόνο και τον Βαν Ντερ Ντριφτ να διατηρεί την πρωτιά του. Στους τελευταίους γύρους ο πιλότος του Ολυμπιακού έριξε γύρο στο μονοθέσιο της Ατλέτικο Μαδρίτης με την πιλότο Μαρία Ντε Βιγιότα να τον καθυστερεί.

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Νταβίντε Ριγκόν της Άντερλεχτ, ενώ τη πρώτη τριάδα συμπλήρωσε το μονοθέσιο της Κορίνθιανς με τον Ντουρνμπος πίσω από το τιμόνι.                         ΠΗΓΗ:www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: