ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ


«Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να συντομεύσει κανείς και να τσακίσει τις αντιστάσεις της παλιάς κοινωνίας και τους πόνους της γέννας της νέας κοινωνίας: η επαναστατική τρομοκρατία» (Κάρολος Μαρξ).
Παρακολουθώντας την ειδησεογραφία, μετά την άνανδρη δολοφονία ενός νέου δημοσιογράφου, δυστυχώς πέφτουμε συνεχώς πάνω στους «παντογνώστες» των καναλιών, οι οποίοι προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο, ότι «ουδεμία σχέση έχει η αριστερά με την τρομοκρατία», «οι ενέργειες αυτές είναι ασυμβίβαστες με το ήθος της αριστεράς» κ.τ.λ. Λόγια χιλιοειπωμένα, πάντα μετά από κάποιο «κατόρθωμα» των ψυχρών δολοφόνων-ψευτο-επαναστατών, λόγια στημένα που σκοπό έχουν να καθησυχάσουν τις μεγάλες μάζες του λαού μας, που αγανακτούν από την δολοφονική μανία των «προοδευτικών» τρομοκρατών και να μην στρέψουν την αγανάκτησή τους αυτή στην αριστερά και τους αριστερούς.
Κι όμως, τα πράγματα είναι πολύ απλά: Όλα τα πραγματικά μαρξιστικά-λενινιστικά κόμματα έχουν ασκήσει τρομοκρατία κι όλοι οι κορυφαίοι του κομμουνισμού έχουν υμνήσει την τρομοκρατία. Χάριν συντομίας, θα αναφέρω μερικά μόνο χαρακτηριστικά παραδείγματα: 
«Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να συντομεύσει κανείς και να τσακίσει τις αντιστάσεις της παλιάς κοινωνίας και τους πόνους της γέννας της νέας κοινωνίας: η επαναστατική τρομοκρατία» (Κάρολος Μαρξ).
«Όταν βλέπω σοσιαλδημοκράτες να δηλώνουν με υπεροψία και αυτοϊκανοποίηση: εμείς δεν είμαστε αναρχικοί, δεν είμαστε κλέφτες, δεν είμαστε ληστές, εμείς είμαστε ανώτεροι απ’ αυτά, εμείς αποδοκιμάζουμε την τρομοκρατία, τότε αναρωτιέμαι: καταλαβαίνουν μήπως οι άνθρωποι αυτοί τι λένε;» (Λένιν).
«Για να νικήσουμε τους εχθρούς μας, πρέπει να διαθέτουμε τη δική μας σοσιαλιστική τρομοκρατία» (Ζηνόβιεφ).
«Πρέπει να τελειώνουμε δια παντός με την παπαδο-κουακερίστικη φλυαρία περί ιερότητας της ανθρώπινης ζωής» (Τρότσκι).
(ΥΓ): Τα παραπάνω προέρχονται από το νέο βιβλίο μου «Λένιν, ο εγγονός του Ισραήλ». Δεν μου αρέσει να παινεύομαι, αλλά στο βιβλίο αυτό τεκμηριώνεται απολύτως η ιστορικά άρρηκτη –θεωρητικά και πρακτικά- σχέση αριστεράς και τρομοκρατίας.
Γ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ                                                                                                                ΠΗΓΗ:xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: