ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Θυμάστε το λαμόγιο με το “κοράνι”; Συνελήφθει και το Αλγερινό κάθαρμα, ο δήθεν “εκπρόσωπος των μεταναστών του Εφετείου”, το κτήνος που αποπειράθηκε να δολοφονήσει βρέφος 10 μηνών. Οι Ελληναράδες συνεργοί τους;

Εξαρθρώθηκε σπείρα Αλγερινών που είχαν τραυματίσει και ληστεψει δεκάδες γυναίκες στο κέντρο της Αθήνας. Μεταξύ αυτών και το κάθαρμα, συνεργάτης των “ελληνόφωνων” γερμανοτσολιάδων της Μαρφίν, του Κορανίου και του Δεκέμβρη.
> Είχε εμφανιστεί σε εκπομπή του Χαρδαβέλλα (σε βίντεο), ως εκπρόσωπος των μεταναστών του Εφετείου!
>Έστειλε βρέφος μετανάστριας (10 μηνών) στην εντατική αφού χτύπησε και λήστεψε την Πολωνέζα μητέρα του έξω από το Εφετείο! Ο Πατέρας του βρέφους πήγε μόνος του για να τον αναζητήσει και έκανε τόπι στο ξύλο Ελληναρά συνεργάτη που πήγε να του ζητήσει τα ρέστα!
>Χτυπούσαν με μίσος τις γυναίκες που λήστευαν ακόμα και αν είχαν ήδη παραδόσει τις τσάντες τους! Ερευνάται η συμμετοχή τους στη δολοφονία 70χρονης σε στάση λεωφορείου ανήμερα τα Χριστούγεννα.
> Σε αγαστή συνεργασία με γνωστούς Ελληνόφωνους δουλέμπορους – πρεζέμπορους που βάζουν “ιδεολογικές ταμπέλες” για να καλύπτουν τις business τους.
> Μοναδική ευκαιρία να σπάσει το απόστημα των ελληνόφωνων καθαρμάτων που έχουν στήσει φάμπρικα εμπορίας ανθρώπων και εκβιασμών παρέα με τα ισλαμοφασιστικά καθάρματα. Θέμα τιμής για τη δημοκρατία να διαλευκανθούν οι σχέσεις των παρακρατικών με τους ισλαμιστές – μισάνθρωπους δολοφόνους.
ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ!            ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: