ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ «ΚΟΥΠΟΝΙΑ»...ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ ΤΑΜΠΛΑΣ ΣΤΟ ΚΚΕ...

Τέλος, στα ανώνυμα «κουπόνια» τόσο για τις επικείμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, όσο και για τις εθνικές εκλογές βάζει η κυβέρνηση, όπως δήλωσε σήμερα μετά το πέρας της συνεδρίασης της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής η οποία επεξεργάστηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για τις εκλογικές δαπάνες των κομμάτων.
«Με τα ανώνυμα κουπόνια διακινούνται τεράστια χρηματικά ποσά και εμείς δεν μπορούμε να διατηρήσουμε αυτή την πρακτική που υφίσταται εδώ και δεκαετίες το πολιτικό σύστημα» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών.

Την πλήρη αντίθεσή του εξέφρασε ο εισηγητής του ΚΚΕ Αν. Σκυλλάκος και προειδοποίησε πως το κόμμα του δεν θα τηρήσει "ό,τι δημιουργεί προβλήματα στους στόχους του" αφού, όπως είπε "οι ψηφοφόροι και οι φίλοι του ΚΚΕ δεν θέλουν να καταγράφονται".

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευαγγελία Αμανατίδου-Πασχαλίδου σημείωσε ότι πολλές από τις ρυθμίσεις θα στραγγαλίσουν τους μικρότερους συνδυασμούς.
Ο εισηγητής της ΝΔ, Θ. Νάκος δήλωσε πως υπερψηφίζει επί της αρχής το νομοσχέδιο εκφράζοντας όμως την αμφιβολία του κατά πόσο οι προβλέψεις του θα επιτευχθούν.
Τέλος, ο κ. Ραγκούσης ανακοίνωσε ότι οι νέοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα εκλεγούν αν έχουν αποσπάσει ποσοστό «50 συν 1» βάζονταςι οριστικά τέλος στις συζητήσεις που ήθελαν αλλαγή του εκλογικού νόμου και εκλογή των δημοτικών αρχόντων και περιφερειαρχών με ποσοστό 42% , ενδεχόμενο που η κυβέρνηση είχε αφήσει ανοικτό κατά την ψήφιση του "Καλλικράτη" την περασμένη Άνοιξη.                                                                                        ΠΗΓΗ:prezatv.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: