ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Ο JEFFRY ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ(Ο Καρατζαφέρης τώρα δικαιώνεται!).


Επίσημη επίσκεψη στο σιωνιστικό Ισραήλ πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός μας Jeffry. Η επίσκεψή του αυτή χαρακτηρίζεται «ιστορική», καθώς είναι η πρώτη επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού (ή μάλλον πρωθυπουργού της Ελλάδος) στο Ισραήλ.
“Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση του Ελληνα πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον πρόεδρο του Ισραήλ…Ισραήλ: Συνάντηση Σ. Πέρες – Γ. Παπανδρέου -”Η Ελλάδα και το Ισραήλ, είναι πλέον κοντά όσο ποτέ άλλοτε” , δήλωσε ο πρόεδρος του Ισραήλ”
Φωτογραφίες του Jeffry με το γνωστό σκουφάκι, με το οποίο οι σιωνιστές… καπελώνουν τους φιλοξενουμένους τους, θα διαθέτουμε πιθανότατα αύριο. Ωστόσο, στην επίσκεψη αυτή υπάρχει και μια άλλη παράμετρος. Παρατηρούμε, λοιπόν, ότι ο Jeffry ακολουθεί πιστά τις υποδείξεις Καρατζαφέρη σ’ ένα ακόμη σοβαρό ζήτημα, μετά από την απόφαση για προσφυγή στο Δ.Ν.Τ.Μην ξεχνάμε, ότι κατ’ επανάληψη τον τελευταίο καιρό, και ειδικότερα μετά το μακελειό στα πλοία της βοήθειας στη Γάζα, ο «ζητωπατριώτης» πολιτικός ήταν αυτός που με δημόσιες δηλώσεις του ζητούσε επιτακτικά την σύναψη συμμαχίας με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ, για… εθνικούς λόγους. Κι όπως φαίνεται στην πράξη, ισχύει αυτό που είπε προσφάτως ο Καταφερτζής πολιτικός: «Ο Γιώργος ακούει». Μετά, λοιπόν, από την επιτυχία της νέας «πατριωτικής» και φιλοσιωνιστικής παρέμβασης του Καρατζαφέρη, ελπίζουμε να αισθάνονται ξεχωριστή υπερηφάνεια τα… εθνικιστικά (και τα… ναζιστικά, και τα… ναζιστικά!) παπαγαλάκια του. Ο αγώνας τόσων και τόσων ετών, επιτέλους δικαιώνεται!                                                                                                ΠΗΓΗ:xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: