ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ΓΑΠ - Παγκοσμιοποίηση

 
από Άναυδος

Θα σας ξεκινήσω μαλακά, αν και θα μου τσινήσετε. Κρατήστε την όποια -σεβαστή- διαφωνία σας μέχρι να τελειώσω με αυτά που θέλω να σας πω, και μετά μπορείτε να επανέρθετε σε αυτή.

Η κουβέντα είναι, καταρχήν, για τους "αναθεωρητές", πιο γνωστοί εκπρόσωποι των οποίων, στο ευρύ κοινό, είναι οι Δραγώνα και Ρεπούση, άντε και η Φραγκουδάκη που ζήλεψε.

Εγώ θα ρίξω το πρώτο χαρτί της τράπουλας στο τραπέζι, όπου και η ενδεχόμενη διαφωνία σας. Οι αναθεωρητές είναι "εργολάβοι".
Είστε από αυτούς που διαφωνούν; Σεβαστό! Κρατήστε το, προς το παρόν, για να συνεχίσουμε.
Προσπαθώ, λοιπόν, να ξεφύγω από αυτή την σούπα που όλος αυτός ο λόχος "χωμένων" αναθεωρητών μας έχει να κολυμπάμε και να δω από πιο ψηλά τα πράγματα.
Η οπτική από εκεί είναι οτι βλέπουμε ακριβώς μια εταιρία εργολάβων.

Τα πάντα, ιδωμένα από απόσταση και συνολικά, οδηγούν εκεί. Ένα στοιχείο εδώ, ένα ψήγμα εκεί, ένας πιο πέρα που "ξαφνικά κάτι τον τσίμπησε" και αναβιώνει δεινόσαυρους. Διάφορα.

Σε μια κοινωνία που κάνεις "αμάν" ώστε να βρεθούν δυό άνθρωποι να δώσουν σημασία σε κάποιο πρόβλημα σου και, όμως, όλοι αυτοί ομαδικά άρχισαν να ασχολούνται με το Τζουράσικ Παρκ των Βαλκανίων.
Προσέξτε, αυτά δεν ενεργούνται σε μια κατεύθυνση συμφιλίωσης και συναδέλφωσης των λαών της Βαλκανικής, ενίοτε βέβαια εμφανίζονται και ως τέτοιος φερετζές (Ρεπούση-Δραγώνα), αλλά σε μια καθαρά ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΟΣ την Ελλάδα πρακτική. Μια Ελλάδα που εσχάτως την κατηγορούν, λέει, και για Ιμπεριαλιστικές(!!!) βλέψεις.

Ας σκεφτούμε τα οικονομικά κεφάλαια, αλλά και την «πειθώ», που χρειάζονται όλα αυτά, μέχρι και το να ανεβάζονται μερικοί από αυτούς σε Κυβερνητικές θέσεις -αποδεικτικό μη καλόπιστων για τα Βαλκάνια προθέσεων: Κυβερνητικές /επίσημες θέσεις ΜΟΝΟ στην Ελλάδα.
Εύκολα οδηγούμαστε στο συμπέρασμα οτι (1) ο πρώτος στην κορυφή εργοδότης είναι κάποιος έξω από την χώρα και (2) καμία σχέση έχει από πλευράς πραγματικών προθέσεων στο καθαυτό κοινό συμφέρον των Βαλκανίων, δλδ και της Αλβανίας και των Σκοπίων και της Βουλγαρίας.

Όλα τα παραπάνω, εγώ τουλάχιστον, με τον καιρό τα έχω συνοψίσει σε μια φράση:
«Η Ελλάδα είναι η κοτρόνα που εμποδίζει το όργωμα,
σε αυτή την σημαντική περιοχή του διεθνούς οικοπέδου».
Μάλλον είναι καιρός να αλλάξω την λέξη «εμποδίζει», βάζοντας την λέξη «εμπόδιζε».

Χα! - Το διεθνές οικόπεδο. Όλα είναι χάντρες στο ίδιο κομπολόι.
Θυμηθείτε την πασίγνωστη, πλέον, φράση του Πρωθυπουργού:
<< Χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση, παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε γρήγορα >>.
Συνοψίζω έως εδώ. Οι «αναθεωρητές» είναι κομμάτι, συνειδητό και οργανωμένο, ενός Καπιταλιστικά εννοούμενου διεθνιστικού σχεδίου. Εσείς είπαμε, όσοι, ίσως έχετε την διαφωνία σας ακόμη, συνεχίζουμε.

Δείτε το άλλο τώρα.
Ένα.
Θα βρείτε την παραπάνω φράση του Πρωθυπουργού και στο κείμενο αυτής της επισημότατης ανάρτησης:
http://www.primeminister.gr/2010/04/29/1688

Δύο.
Σας επισημαίνω πως όταν ο Πρωθυπουργός αναφέρει τον όρο «διακυβέρνηση» εννοεί «κυβέρνηση»:
<< το πρόβλημα στην Ελλάδα ήταν πρόβλημα διακυβέρνησης, δημοκρατικής διακυβέρνησης >>
http://www.primeminister.gr/2010/06/22/2257

Τρία.
Αν έχετε κάποια αμφιβολία, ακόμη, για ποιο ακριβώς πράγμα πασχίζει:
<< το κίνημά μας [εδώ μας είναι αδιάφορο αν εννοεί το κόμμα ή την Σοσιαλιστική Διεθνή] διαδραματίζει κεντρικό ρόλο, παράγοντας αξίες, εκείνες τις παγκόσμιες αξίες, που συντελούν υπέρ μιας παγκόσμιας και δημοκρατικής διακυβέρνησης. >>
http://www.primeminister.gr/2010/06/22/2242

Γενικά.
Αν ψάξετε τα κείμενα των ομιλιών του με την λέξη «διακυβέρνηση» στην παγκόσμια διάσταση της, θα την βρείτε συχνά-πυκνά όσο περισσότερο έρχεστε προς τις ομιλίες του σήμερα.
Δλδ απορώ γιατί οι αντίπαλοι του έκαναν «σημαία» μόνο την πρώτη φράση παραπάνω, από μία ομιλία όλη κι όλη. Μα δεν το κρύβει, για αυτό μιλάει πρωί-βράδυ, όπου σταθεί και όπου βρεθεί.
Θα έλεγα ότι οι «αντίπαλοι» κάθε άλλο παρά αντίπαλοι του είναι, από οποιοδήποτε κόμμα, και στέκονται μόνο σε κάποια στοιχεία με επιλεκτικό σταγονόμετρο. Πιο πολύ μοιάζουν σαν να έχουν αναλάβει τον παράπλευρο ρόλο να προετοιμάσουν τον κόσμο, έμμεσα και σταδιακά, για αυτά που έρχονται «για εμάς», χωρίς εμάς.

Επενδυτικά, θα έλεγα επίσης, ότι είναι η κατάλληλη εποχή να ανοίξει κανείς κάποια ΜΚΟ, διαφόρων υπ-εργολαβιών προώθησης, που έχει ανάγκη η Νέα Τάξη πραγμάτων.
Πολίτες πάρτε το τηλεκοντρόλ και απολαύστε στις τηλεοράσεις σας το θέαμα τους επόμενους 10-12 μήνες.
Η παρακρατική προπαγάνδα θα αρχίσει να πείθει κομμάτια πληθυσμού για το «ευγενές αλλά και απαραίτητο» αυτής της κατεύθυνσης -στην οποία μας έφεραν, αθέατα, ήδη στα μισά του δρόμου.

Τότε, εμένα θα με βρείτε να γράφω εναντίον αυτής της «αγνής, παν-ανθρώπινης, πανάκειας λύσεων». Είναι καλή, στην θεωρία, όπως και ο Μαρξισμός ή ο Χριστιανισμός. Μια κατάσταση που, στην πράξη, αποσκοπεί στην παγκοσμιοποίηση της ΛΕΥΚΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ εξουσίας, και στην αντίστοιχη υπερ-παντοδυναμία όποιου θα την υφαρπάζει με πλανημένες ψήφους από την κατευθυνόμενη Δημοσιογραφία. Την Δημοσιογραφία που, στην αρχή, εφευρέθηκε από την Δημοκρατία για να εγγυάται ακριβώς την γνησιότητα της (!!!).
Φυσικά θα είμαι, έτσι, σαν ένας «ρομαντικός» ενάντια σε μια ήδη πραγματικότητα αφού μας έχουν οδηγήσει αθέατα μέχρι τα μισά του δρόμου, και, «αγαθός» ενάντια στο συμφέρον μου αφού μάλλον θα έπρεπε να φτιάξω και εγώ κάποια ΜΚΟ με αντικείμενο υπ-εργολαβίας.                                                ΠΗΓΗ:o-anavdos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: