ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Α.Ι.Μ.Α. & Α.ΣΗ.ΜΙ.ΚΑ.

Από Factorx 

Το 1143 μ.Χ. ο μεσαιωνικός ελληνισμός γιορτάζει, όπως και φέτος, το Πάσχα στις 4 Απριλίου. Είναι όμως  μια μέρα θρήνου, καθώς ο αυτοκράτορας Ιωάννης Β¨ Κομνηνός, είναι ετοιμοθάνατος (όπως σήμερα η οικονομία)
Θα πεθάνει 4 μέρες μετά (μετά το αρνί έρχεται το ΔΝΤ;)
Αφιέρωσε τη ζωή του στην προάσπιση των συνόρων της αυτοκρατορίας (τώρα «εκχωρούμε μέρος της εθνικής κυριαρχίας» λόγω των επιτοκίων !!!)
Κυβέρνησε τη χώρα με σταθερότητα και σύνεση (σήμερα άγνωστες λέξεις), Αφήνοντας πίσω του μια ακμαία οικονομία και γεμάτα ταμεία (και τώρα τα ταμεία είναι γεμάτα…ουρές)
Η δυναστεία των Κομνηνών θα καταλυθεί μέσα σε ένα λουτρό αίματος, εκπληρώνοντας την προφητεία ότι τα αρχικά των 4 αυτοκρατόρων της θα σχηματίσουν τη λέξη ΑΙΜΑ ( Αλέξιος, Ιωάννης, Μανουήλ, Ανδρόνικος)
Η δυναστεία που ξεκινά από τον Ανδρέα και τελειώνει στον –κατά τα λεγόμενα- θαυμαστή του, σχηματίζει τη λέξη ΑΣΗΜΙΚΑ (Ανδρέας, Σημίτης, Μιτσοτάκης, Καραμανλής). Είναι αυτά που ψάχνουμε…
(Για τον Μητσοτάκη χρησιμοποιώ την εκδοχή της ορθής με –ι αναγραφής: μιτσός=μικιός=μικρός)
Η 4η Απριλίου είναι η νωρίτερη ημερομηνία που μπορεί να πέσει το Πάσχα, με βάση το νέο ημερολόγιο (22η Μαρτίου με το παλαιό).
 ΟΔΥΣΣΕΑ                                                                                                                                           ΠΗΓΗ:www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: