ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ "ΕΡΕΙΣΜΑΤΑ". UCK, AL QAEDA ΚΑΙ ΕΚΑΛΗ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Ο "ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ" ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ..

Οι αναρχοναζί τρομοκράτες της "ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΩΛΟΦΩΤΙΑΣ, ΑΝΤΑΡΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΧΑΣΙΣΟΦΟΥΝΤΑΣ, ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΚΛΕΦΤΗΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΥΛΗΔΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΩΝ 500ΩΝ ΕΥΡΩ, ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΙΡΙΜΠΑΡΤΙΣΤΑΣ", ανέλαβαν την ευθύνη για τις τρεις εκρήξεις στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο Αλλοδαπών της Αστυνομίας και στον αντιπρόεδρο των Πασοκιστανών με προκήρυξη που ανήρτησαν στο Indymedia μέσα από το Πολυτεχνείο Αθηνών όπου και κρύβονται.

Διαβάζοντας με προσοχή την προκήρυξη, πολύ εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι οι τύποι αυτοί είναι κατά πλειοψηφία αλλοδαποί λαθρομετανάστες του UCK και της Αλ Κάιντα στρατολογημένοι από μερικά άρρωστα γεροντικά μυαλά της Εκάλης που περιμένουν να αναστηθεί ο Λένιν, ο Μπακούνιν, ο Τρότσκι και ο Πολ Ποτ.

Υπάρχει μία πολύ εύκολη απάντηση σε όλους αυτούς τους εκβιασμούς και την τρομοκρατία που προσπαθούν να περάσουν στην Ελληνική κοινωνία και τους Έλληνες πολίτες. Εάν είχαμε σοβαρούς πολιτικούς με αρχίδια, θα τους απαντούσαν ως εξής:

Μία αναρχοναζιστική τρομοκρατική επίθεση εσείς με λαθρομεταναστευτικά ερείσματα;


100.000 λαθρομετανάστες απελαύνονται πάραυτα την επομένη.

Δεύτερη αναρχοναζιστική τρομοκρατική επίθεση εσείς με λαθρομεταναστευτικά ερείσματα;


500.000 λαθρομετανάστες απελαύνονται πάραυτα την επομένη.

Τρίτη αναρχοναζιστική τρομοκρατική επίθεση εσείς με λαθρομεταναστευτικά ερείσματα;


ΟΛΟΙ οι λαθρομετανάστες απελαύνονται πάραυτα την επομένη.

Να δούμε μετά εάν θα λαλούσαν οι άνανδρες κωλοφωτιές με τις φούντες που δεν τολμάνε να τα βάλουν τετ α τετ με τους ιδεολογικούς αντιπάλους τους για να δούμε πόσα απίδια θα πιάσει τότε ο σάκος τους.

Αλλά για να γίνουν όλα αυτά φυσικά χρειάζονται πολιτικοί με αρχίδια... Που θα πάει όμως, αργά ή γρήγορα κάποιος θα βρεθεί, δεν μπορεί, γιατί η ιστορία επαναλαμβάνεται πάντα, με μαθηματική ακρίβεια μάλιστα… και κάποια στιγμή ο ξενοδόχος θα απαντήσει...

Και φυσικά είναι εντελώς γελοίο να πιστεύουν οι τύποι αυτοί ότι υπάρχει έστω και μία μικρή πιθανότητα να καμφθεί η Εθνική Αντίσταση, το πείσμα και η θέληση του Πατριωτικού χώρου για τη σωτηρία της Πατρίδος. Εμείς είμαστε Έλληνες και οι Έλληνες δεν κάνουν ποτέ πίσω, ποτέ δεν υποχωρούν, χάνετε το χρόνο σας αναρχοναζιστάκια μου...


Μη σας κάνει μετά εντύπωση που παντού στην Ευρώπη η ακροδεξιά αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς. Οι λαοί ξυπνούν και αντιδρούν στην με το ζόρι επιβεβλημένη πολυπολιτισμικότητα, παγκοσμιοποίηση και ισλαμοποίηση που προωθούν τα βρώμικα αφεντικά σας.                          ΠΗΓΗ:ygro-pyr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: