ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

"ΕΠΙΘΕΣΗ' ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

  • Οι γείτονες θέλουν να... δούνε αίμα;
  • Οι πράκτορες της Άγκυρας ανέλαβαν δράση
Πολλές φορές επισημάναμε την βεβαιότητα πως διανύουμε καιρούς πονηρούς και πως το πλήθος των εργαζομένων πρακτόρων της Άγκυρας που δρουν στην Θράκη σχεδιάζει αναβάθμιση ποιοτική και ποσοτική προβοκατόρικων χτυπημάτων, για να "εγείρει τα πνεύματα" και να ανακινήσει την μέχρι στιγμής υφέρπουσα τάση ανθελληνισμού και αφελληνισμού της Θράκης.
Οι φωνές των Θρακών δυστυχώς δεν ακούγονται από τους άρχοντες των Αθηνών, ενώ σε πλείστες όσες των περιπτώσεων "θάβονται" από τους τοπικούς καρεκλοκένταυρους τουρκοτσολιάδες που στο κυνήγι της ψήφου έχουν χάσει το νόημα της ελληνικής οντότητας της Θράκης.
Οι ευθύνες δεν βρίσκονται στην αναμενόμενη προβοκατόρικη δράση των ανθελληνικών κέντρων που δρούνε ανεξέλεγκτα (ιδιαίτερα στο νομό Ροδόπης, που χαρακτηρίζεται και ως "πυρήνας" του Τουρκικού προξενείου), αλλά στην πλευρά εκείνων των ελλήνων που κυβέρνησαν και που κυβερνούν την χώρα. Η συνεχιζόμενη τάση παραχωρητικότητας έχει πλέον εδραιωθεί στην "λησμονιά" των ελληνικών δικαιωμάτων τόσο των γηγενών ελλήνων πολιτών της Θράκης, όσο και του ίδιου του ελληνισμού στην ακριτική αυτή περιοχή της Ελλάδας.
Η Θράκη έχει εγκαταλειφθεί στα άνομα σχέδια πρακτόρων και συμφερόντων που εδράζονται εκτός Ελλάδος, αλλά λειτουργούν με πλήρη ελευθερία εντός της χώρας μας. Η ΜΙΤ έχει κατορθώσει να δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο 3.000 έμμισθων πρακτόρων στην Θράκη, ενώ η τουρκική προπαγάνδα, συνεπικουρούμενη από την τουρκική διπλωματία, καταφέρνουν να κερδίζουν στα διεθνή φόρα τις εντυπώσεις -και πολύ σύντομα θα έχουν καταφέρει να κερδίσουν και την στήριξη πολιτικών και κρατών- στα παράλογα αιτήματά τους. Η απουσία δυναμικής ελληνικής εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής, οπλίζει τα χέρια των προβοκατόρων που συστηματικά επιτίθενται κατά των δικαιωμάτων των ελλήνων της Θράκης, αλλά και των "εκπαιδευμένων" τουρκοτσολιάδων που έχουν τοποθετηθεί από ξένες υπηρεσίες στην περιοχή, προκειμένου να αλλοιώσουν και να εξασθενήσουν το δυνατόν περισσότερο τις μέχρι σήμερα αντιστάσεις που συναντά ο τουρκικός επεκτατισμός.
Η ανάρτηση αυτή αφιερώνεται στους:
1)"Αφελείς" νεροκουβαλητές του κεμαλισμού, και φορείς της ιδεολογίας του "Σφάξε μου Γκαζί μου ν' αγιάσω"
2)Σε αυτούς που έγραψαν οτι "Οι Ελληνοκύπριοι δημοσιογράφοι θαύμασαν τον Ερντογάν",
και ότι είναι "Τυφλωμένοι από εθνικισμό όσοι επικρίνουν τον Ερντογάν!
3)Στον Μακάριο Δρουσιώτη που στο φύλλο της Ελευθεροτυπίας φιλοξένησε την δήλωση «Οταν μιλώ δυνατά από εδώ, μπορούν να με ακούσουν στην ελληνική πλευρά. Εάν η ελληνική πλευρά μιλάει από εκεί, μπορώ να τους ακούσω. Αρα, είμαστε πολύ κοντά, και άμα έχουμε ένα πρόβλημα, θα πρέπει να μπορούμε να χτυπήσουμε την πόρτα ο ένας του άλλου και να το συζητήσουμε», είπε ο Ταγίπ Ερντογάν.
Το κείμενο παρατίθεται ακριβώς όπως το αναφέρει ο τουρκικός ιστότοπος
Άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν στην Ένωση της" τουρκικής" νεολαίας στην Κομοτηνή, πόλη της Δυτικής Θράκης. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής και έγινε αντιληπτή από τα στελέχη της Ένωσης, τη Δευτέρα το πρωί. Οι δράστες έσπασαν τα παράθυρα της Ένωσης και προσπάθησαν αν παραβιάσουν την πόρτα της εισόδου.Οι τοπικές αστυνομικές δυνάμεις κατέφτασαν στον τόπο της επίθεσης μετά από αίτηση του προέδρου της Ένωσης, Koray Hasan.Σε μια αποκλειστική συνέντευξη με την ΑΑ, ο Χασάν καταδίκασε έντονα την επίθεση αυτή και ανέφερε οτι απαιτούμε να ληφθούν όλες οι αναγκαίες προφυλάξεις ώστε οι δράστες να συλληφθούν προκειμένου να διασφαλιστεί η ειρήνη στην περιοχή και η "τουρκική μειονότητα" να είναι ασφαλής.
ΠΗΓΗ:kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: