ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ: ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

«Φτάσαμε σε σημείο να καταργούνται οι στρατιωτικές παρελάσεις με ανόητα προσχήματα, επειδή κάποιοι ανιστόρητοι, απαίδευτοι, αρνησιπάτρηδες και δουλοπρεπείς ραγιάδες της νέας τάξης, εμφορούμενοι από τα πλουτοδημοκρατικά τους αισθήματα, ενοχλούνται από την παρουσία του ενδόξου Ελληνικού Στρατού στους δρόμους.»
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες. Ελληνίδες, Έλληνες στην ψυχή και στο αίμα. Ζήτω η 25η Μαρτίου του 1821. Ζήτω η Εθνεγερσία. Δόξα-τιμή σε όσους αγωνίστηκαν με τα όπλα τους για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της πατρίδος την Ελευθερία. Πριν από 189 έτη μια χούφτα άνδρες από τη φυλή των γενναίων ύψωναν στην Αγία Λαύρα το ιερό λάβαρο της επαναστάσεως για να τσακίσουν το δυσβάσταχτο ζυγό της σκλαβιάς που είχε επιβάλλει ο βάρβαρος και μογγόλος κατακτητής. Με απερίγραπτη γενναιότητα κι ένα πύρωμα στην καρδιά που γιγάντωνε τη φλόγα του πόθου για λευτεριά, οι ανδρειωμένοι αγωνιστές αποδεκάτιζαν σταδιακά τον εχθρό, γράφοντας λαμπρές σελίδες δόξης στο μεγάλο βιβλίο του Ελληνισμού. Μάχη τη μάχη, επίθεση την επίθεση, εξεδίωξαν στο τέλος τους νομάδες της στέπας, για να έρθει αμέσως μετά μια σκλαβιά ακόμη χειρότερη κι από αυτή των απολίτιστων.
Με την απελευθέρωση της Πατρίδος μας και την ίδρυση του ελληνικού κράτους, οι κουτόφραγκοι της εσπερίας έπεσαν πάνω μας σαν τα αρπαχτικά για να κατασπαράξουν το ιερό σώμα της. Αμέσως ήλθε ο διχασμός και η διαίρεση των Ελλήνων σε αυτή τη μάστιγα των κομμάτων. Άξιοι και αγνοί μαχητές του Αγώνος φυλακίστηκαν και άλλοι κατήντησαν επαίτες και πένητες, εξαιτίας της αναρρίχησης στην εξουσία, ανθρώπων που επέβαλαν τα ξένα κέντρα λήψεως αποφάσεων της τότε εποχής. Επισυνάφτηκαν και προσυπογράφησαν δάνεια τα οποία γονάτισαν την εθνική μας οικονομία, για να φτάσει σήμερα ο ελληνικός λαός, ο κάποτε υπερήφανος, να διακονεύει μέσω των πολιτικών τα ελάχιστα που θα του εξασφαλίσουν την αξιοπρέπεια του. Φτάσαμε σε σημείο συναγωνιστές και συναγωνίστριες να καταργούνται οι στρατιωτικές παρελάσεις με ανόητα προσχήματα, επειδή κάποιοι ανιστόρητοι, απαίδευτοι, αρνησιπάτρηδες και δουλοπρεπείς ραγιάδες της νέας τάξης, εμφορούμενοι από τα πλουτοδημοκρατικά τους αισθήματα, ενοχλούνται από την παρουσία του ενδόξου ελληνικού στρατού στους δρόμους. Και ποιος μας διαβεβαιώνει ότι του χρόνου δε θα καταργήσουν και τις μαθητικές παρελάσεις; Αίσχος. Τέλος, ενημερώνουμε τον ελληνικό λαό που στα τρία έτη της παρουσίας μας στον εθνικιστικό χώρο μας έχει εμπιστευθεί απόλυτα, ότι φέτος δε θα πραγματοποιηθούν οι δεξιώσεις στις κατά τόπους ελληνικές πρεσβείες, λόγω της κρίσης, τη στιγμή μάλιστα που στον ελλαδικό χώρο κατασπαταλούνται τα χρήματα του λαού.
Υπερήφανοι Έλληνες που δε σκύβετε στιγμή το κεφάλι, σας καλούμε και φέτος την ημέρα της Εθνικής μας επετείου να στολίσετε και φέτος τα μπαλκόνια σας και τα καταστήματά σας με τη γαλανόλευκη και την κόκκινη πολεμική του Βυζαντίου. Στείλτε το δικό σας μήνυμα σ’ αυτούς τους ραγιάδες. Δείξτε τους ότι ο Ελληνισμός και η Ελλάδα δεν πρόκειται να πεθάνουν ποτέ. Ο Αγών για Ελευθερία και εθνική αξιοπρέπεια συνεχίζεται. Ψηλά τις σημαίες και η νίκη θα έλθει δαφνοστεφανωμένη, ακόμη κι αν το αίμα μας τρέξει αυλάκι…
ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ- ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ   ΠΗΓΗ:xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: