ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ:Το "σοκ" και η "φρίκη" του κόσμου από τα συνθήματα των ΟΥΚ!


Δείτε το:



Επειδή λοιπόν τα καθίκια των Μμε έπιασαν δουλειά,ανακαλύπτοντας διάφορες βλακείες για να (ξανα)προπαγανδίσουν,θα μας πουν ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΕΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ" ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ;

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΗΠΩΣ,ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΕ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ;

Μερικοί στέκονται στο αν το βίντεο της χαφιεδοτυπίας είναι γνήσιο ή όχι:Δεν είναι αυτό το θέμα,ΑΛΛΑ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΩΝ!

Αυτό που δεν μπορούν να χωνέψουν είναι ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΧΕΙΑ,ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ!
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΓΕΜΑΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ!


ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ,ΝΕΟΥΣ,ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ,ΓΕΡΟΥΣ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ!

ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΠΥΡΙΑ,ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ;

Γι'αυτό και άρχισε νέα εκστρατεία συκοφάντησης,ανακαλύπτοντας "σοκ":ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΜΕ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΤΑΙ,ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΕΙ;

Έχουμε ξαναπεί πως καταλαβαίνουμε την αγωνία των αποδομητών αυτού του Έθνους να δικαιολογήσουν τους παχυλούς μισθούς τους από τις διάφορες Πρεσβείες και Οργανώσεις:ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΠΑΚΤΩΛΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.

Σίγουρα λοιπόν καταλαβαίνουμε την αγωνία τους,μη μείνουν αύριο στο δρόμο χωρίς νταβατζή.Παρόλα αυτά,τους αφιερώνουμε ολόψυχα τα παρακάτω ρατσιστικά,φρικιαστικά,ακραία και γεμάτα μίσος λόγια του μεγάλου Γεωργίου Καραισκάκη:

"Ο Κιουταχής έστειλε τον Καραταίτη για να μιλήσουν για ειρήνη με τον Καραϊσκάκη:

- Έλα δω Σκατότουρκε , έλα δω Εβραίε, σταλμένε από τους Γύφτους, έλα να ακούσεις τα κέρατα σας! Τι θαρέψατε κι είναι ο πόλεμος και τον εκάνατε ; Και τώρα δε ντρέπεστε να ζητάτε ειρήνη με κοτζάμ σκατοσουλτάνο Μαχμούτη που έχετε ; Να χέσω κι αυτόν και τον βεζίρη σας και τον Σαλιχτέρ Μποδά την πουτάνα!"                     ΠΗΓΗ:hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: